.

Да разкрия ли чувствата си към нея?

Мъжете са тези които трябва да правят първата крачка. Кофти е но така е прието. Когато пък момичето направи първата крачка може да има обратен ефект. Основния проблем на момчетата е след като вече са хлътнали здраво дали да признаят на момичето чувст

Да разкрия ли чувствата си към нея?
Мъже
е са тези които трябва да правят първата крачка. Кофти е но така е прието. Когато пък момичето направи първата крачка може да има обратен ефект. Основния проблем на момчетата е след като вече са хлътнали здраво дали да признаят на момичето чувствата си.

Оправданията
Едно момче може да намери 1000 причини ад не разкрие чувствата си на момичето. Например да не си развалят приятелството (толкова е банално), притеснява се че ще му откажат и какви ли не глупости. Всичко това говори не за друго а за страх. Страх от самото действие и малки дози срам от това което ще изречеш на глас това което чувстваш и мислиш.

Какво мислят момичетата?
Те няма да ви чакат вечно. Ако тя също си пада по вас и ви чака вие да направите нещо то време е да действате. Ако не го направите минавате в категория "мухльо" и тя започва да търси друг - такъв, който ще има смелостта да го направи.

Основния принцип - 50 на 50
Това е принцип, който може да се ползва за много неща в живота, ще ви разкрия неговата идея в случая. Ако вие имате приятелка, в която сте влюбен и сте в положение, в което нямате гадже, а искате такова, то ако не направите нищо губите 100% и оставате в настоящото положение. Ако се опитате обаче да я свалите повишавате вероятността 50%. Тогава има 50% вероятност да ви върже и 50% да ви отреже.

Други плюсове
Да действаш на време когато сваляш едно момиче има и други плюсове. Най-големият от тях е, че разбираш дали има смисъл цялото усилие или не. Тоест ако те отреже, няма да храниш напразни надежди и ще можеш да потърсиш друго момиче, към което да насочиш емоциите си. Много често срещано е някое момче месеци да се опитва да свали някое момиче, но без да направи нито една по-сериозна крачка, за да се изяснят чувствата му към нея. Така той пропилява десетки уникални възможности и през целия този период той няма гадже - кофти, а?

На кратко: когато си харесате момиче - действайте! Няма какво да губите, само може да спечелите.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Philophobe
преди 9 години
0
2
!
Отговори
Много романтичен и неже начин да разкриете чувствата си към момичето, което харесвате е да и подарите стихотворение, посветено на нея.
Страница 1 от 1