.

Анатомия на свалките

След 16-тата си година почти всеки обикновен тийнейджър започва да преследва една едничка най-обикновена цел - иска да си свали гадже. Само че когато стане въпрос за другия пол, нещата винаги се усложняват и много често се стига до фалове. Това се от

Анатомия на свалките
След 16-тата си година почти всеки обикновен тийнейджър започва да преследва една едничка най-обикновена цел - иска да си свали гадже. Само че когато стане въпрос за другия пол, нещата винаги се усложняват и много често се стига до фалове. Това се отнася с особена сила за момчетата, тъй като от тях се очаква да направят първата крачка.

Когато на средно- статистическия тийнейджър му предстои да изведе момиче на първа среща, настъпва времето на глобални въпроси като например: „Какво да облека?”, „Какво да й говоря?” и „Абе къде съм тръгнал изобщо? Я да си стоя пред компютъра...”.

Истината е, че никой не може да даде по-добри съвети на едно момче, тръгнало да си сваля мацки, от самите мацки. Тук ти предлагаме точно такива инструкции как да си уговориш първа среща – съставени са от момиче и са предназначени за момче:


Инструкция №1

Непосредствената ти цел е да си уредиш среща. Крайната ти цел може да включва целувки, натискане и дори легло, но засега се придържай към непосредствената цел. Покани момичето да излезете и се следвай долуописаните правила.


Теми за разговор:

  • Тя. Нито една друга тема няма да бъде по-интригуваща за нея, освен тя самата. Възхищавай се на косата й, на очите, на ума, на чара, на остроумието й. Момичетата обичат да ги четкат и възхваляват. Заложи на сигурното.

  • Интересите й. Научи нещо повече за хобито й. Поговорете за него. Попитай я с какво се забавлява и се опитай да организираш някакво подобно преживяване.

  • Нейните притеснения, мисли и т.н. Знам, че понякога момчетата смятат, че момичетата не мислят много много... но каквото и да ти изтърси тя, трябва да се възхищаваш.

Обърни внимание, че в този списък не се споменава за ТВОИТЕ интереси! Затова не говори за видео игри, за любимите си филми и спортни предавания. И не се впускай да описваш в детайли всичките истории за твоите приятели.

Задължително:

  • Гледай я в очите. Вдигай непрекъснато погледа си, приятел.

  • Използвай паразитни изрази като: „Страшно интересно” или „Как успяваш винаги да си с толкова страхотна коса?” Потисни естествените напъни да се издрайфаш, докато редиш тези лъжи.

  • Трябва да я разсмееш. Момичетата много си падат по момчета, които ги разсмиват. Намери някой виц в Интернет (да не е мръснишки), запомни го и й го кажи.

  • Бъди самоуверен. Преструвай се, че си го правил и преди. В никакъв случай не признавай, че никога не си ходил на среща и нямаш представа какво е.

Придържай се към непосредствената си цел. Искаш среща и точка по въпроса. Киното е бързо и евтино. Ако я заведеш на вечеря, ще се наложи да я слушаш поне един час, а това може да се окаже по-голямо изпитание, отколкото един нормален човек може да издържи.


Забранено

  • Не й зяпай циците, краката и пъпа (нищо, че се вижда). Както вече ти казах, не откъсвай очи от нейните, мой човек.

  • Да не си посмял да говориш за себе си или да се хвалиш. Животът ти ще й се стори отегчителен, а многото приказки ще я подразнят. Стой мирно и кротко.

  • Да не се смачкаш. Самоувереността е особено важна. Решенията трябва да са твои, но не ставай натрапчив.

  • Не оплювай никого. (Може да се окаже, че говориш за нейни приятели, това не се знае.)

  • Не се отказвай. Може да ти откаже за утре, но да се съгласи за другата седмица. Ако не е сигурна, кажи й, че ще й позвъниш. Преструвай се, че си луд по нея, нека и тя разбере, че нямаш намерение да се откажеш. Момичетата обичат полуделите от любов момчета, освен ако не станат прекалено големи лепки.


По-нататъшните инструкции за свалки (и женска анатомия) можете да прочетете в романа „Анатомия на свалките” на Пол Кроп.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
reperw
преди 12 години
2
2
!
Отговори
съгласен съм с auspider,тука пише пълни глупости ... ако си любезен никога няма да имаш приятелка..момичетата обичат силни мъже на ***...
auspider
преди 12 години
0
3
!
Отговори
никога не искай съвет от момиче за момиче,защото те самите не знаят какво искат, трябва да искаш съвет от момчетата който имат успех с момичетата защото те знаят играта и знаят как да я играят. Това е все едно да искаш съвет от риба как да хванеш риба.Може да ти откаже за утре, тогава бъди любезен и и кажи че ще и се обадиш като си свободен. Обади и се точно след седмица, ако тогава ти каже че не е свободна изхвърли и номера.
Страница 1 от 1