.

Травми по време на секс

Британски социолози съставили рейтинг на най-често случващите се травми при правенето на секс. Установено било, че страстните ласки не само доставят удоволствие, но могат да причинят и голяма болка.  При допитването, всеки трети човек п

Травми по време на секс
Брит
нски социолози съставили рейтинг на най-често случващите се травми при правенето на секс. Установено било, че страстните ласки не само доставят удоволствие, но могат да причинят и голяма болка.


 При допитването, всеки трети човек признал, че в пика на секса му се е случвало да се нарани. Най-странното било, че едно от най-опасните места се оказал диванът в хола. 40 процента от запитаните си признали, че едва на сутринта са обърнали внимание на раните, които са си нанесли. 5 процента пък са се наранили толкова сериозно, че се е наложило по-късно да се обърнат към лекар. Оказва се, че холът въобще не е удобно място за секс, а диванът е много коварно място.


Други опасни места за горещи ласки са стълбищата, входовете, семейните автомобили, душ кабините, масите, столовете или вградените шкафове в офиса.


Всеки десети споделя, че той или неговата партньора са падали от  леглото по време на секс, а всеки 50-ти британец - от пералнята.


Най-разпространените травми по време на секс с разтягане на мускули и сухожилия, наранявания на гръбнака, ожулвания, възникващи от силното триене на телата с подови покрития,  спазми на мускулите на шията, травми на лактите и колената, на китките и глезените.  Изследването показва, че британците са сред най-изобретателните нации по отношение на сексуалния травматизъм.


Специалистите смятат, че основните причини за сексуалните травми са три - малък опит, необузданост и прекомерна изобретателност. Последната е свързана със стремежа всичко да се прави като на кино.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...