.

Как да разпознаеш, че гаджето ти си пада по... други момчета?

Как да разпознаеш, че гаджето ти си пада по... други момчета?
Снимка: Reuters

Всяка една връзка може да се оприличи на дълго, екзотично пътуване. Приятно е, интригуващо, но също така и непредсказуемо. Така и вие може да се окажете в позицията на човек, който живее с любимия си, но все пак не го познава докрай. Често хомосексуалността бива прикривана и пазена в дълбока тайна заради срам, предразсъдъци, страх от отхвърляне. Затова много мъже и жени не смеят да признаят ориентацията си, а не по-рядко не я осъзнават и признават сами на себе си.

 

 

Кои знаци могат да ви помогнат да разберете истината за партньора, ако имате съмнения в неговата сексуална ориентация:

 

Любима музика - романтични соул диви Ако най-любимите му песни на всички времена са само от дискографията на Марая Кери, Уитни Хюстън, Селин Дион, Шер, Барбра Стрейзънд, то вие имате пълно право да се съмнявате в него. Колкото и романтичен да е един мъж, това е прекалено много. Бъдете нащрек за други притеснителни знаци.  

 

Обсебване по външния вид -  старае се да изглежда перфектно, обръща повече внимание на прическата си, отколкото на вас, следи марковите разпродажби, любимият му тв канал е моден и е в час с всички марки и тенденции. Наистина в последните години много мъже се определят за метросексуални и се грижат внимателно за визията си, но прекаленото обсебване по външния вид е присъщо основно на жените. Внимавайте.  

 

Погледът го издава - всичко е скрито в очите и само, ако си направите труда да го следите внимателно, ще разберете истината. Следващия път, когато се разхождате в парка или в мола, следете погледа му върху какви хора се спира. Бъдете нащрек, когато покрай вас мине секси мъж и проследете реакцията му. Ако не обърне внимание, това е успокоително за вас, но в обратния случай, можете да се примирите с истината, че той най-вероятно е гей.

Снимка: sxc.hu

 

Обществена тоалетна  - много често гей мъжете се чувстват неудобно да ходят в мъжка тоалетна, и то обществена. Следете реакциите му, когато сте на кино или в мола и дали се притеснява да посети общата тоалетна.

 

Модните комплименти - когато гаджето ти каже "Тази вечер си много красива", няма никакъв проблем, вие сте късметлийка, че имате галантен партньор. Но когато той ви каже "Уау, това розово потниче отива идеално на тена на кожата ти", определено е сигнал да се замислите с какъв човек излизате.

 

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
beliq_zub
преди 11 години
9
1
!
Отговори
О,боже,ако някое момче примерно е *** надали ще се жени за момиче и ще се преструва че има чувства към нея,или нещо от сорта...такива случаи не са ми познати,всеки ако има хомосексуализъм си го показва : )
Sadez3
преди 11 години
2
3
!
Отговори
mhmmm....samo towa s toaletnata zwu4i glupawo...ima hora koito se pritesnqwat da pokazawat golota..primerno
FuCKkK13
преди 11 години
1
10
!
Отговори
:lol:
Страница 1 от 1