.

Колкото повече отлагате да правите секс, толкова по-щастливи ще бъдете

Колкото повече отлагате да правите секс, толкова по-щастливи ще бъдете
Снимка: Dreamstime

В днешно време водим доста забързан начин на живот и често правим неща, за които после съжаляваме. Време е де намалим темпото, поне в личния живот.

 

Според учените двойките, които не бързат да правят секс и отделят достатъчно време да се ухажват, да си правят мили жестове и т.н., са много по-щастливи в сравнение с онези, които нямат търпение да скочат в леглото, пише в. „Дейли мейл“.

 

 

Жените се привързват доста повече към мъже, които им показват уважение и нямат против да ги изчакат да станат готови, преди да правят секс с тях, без значение дали са девствени или не.

 

Специалистите са на мнение, че отлагането на секса дава време на партньорите да се опознаят по-добре и да преценят дали си пасват. Ако този период липсва, напълно възможно е човек да остане с грешна представа за човека до себе си и след месеци да бъде огорчен, когато разбере какъв е партньорът му. Прекалено прибързаното правене на секс влияе отрицателно върху качеството и продължителността на връзката.

 

Учените направили анкета, в която взели участие 6000 женени или съжителстващи под един покрив двойки. Те трябвало да отговорят колко са щастливи, колко обвързани се чувстват към партньора и колко силна е емоционалната им връзка. Имало и въпроси, свързани с честотата на скандалите и нивото на сексуалната удовлетвореност.

 

33% от анкетираните споделили, че са правили секс с партньора си един месец след първата среща. 28% изчаквали да минат поне 6 месеца, преди да имат сексуален акт с гаджето си. Резултатите показали, че жените, които отлагали секса, са по-щастливи и удовлетворени от връзката, която имат.

 

При мъжете изчакването не оказва особено влияние върху тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
RocKlover
преди 11 години
1
1
!
Отговори
Bullshit!
Страница 1 от 1