.

Какво да правите заедно с половинката си?

Какво да правите заедно с половинката си?
Снимка: Dreamstime

Всеки човек има нужда от лично пространство, но е хубаво двойките да правят някои неща заедно, за да не се отдалечат един от друг с течение на времето. В началото противоположностите може да се привличат, но тези различия може да доведат до раздяла след някоя друга година. За да спасите връзката си, намерете си общо хоби, с което и двамата да се забавлявате и да създавате незабравими спомени.

 

 

Готвене - не е нужно това да е досадно домакинско задължение. Може да превърнете готвенето в нещо забавно, приятно и вкусно :) Най-добре е всеки път да разнообразявате с рецептите. Първо, ще се научите да приготвяте нови и интересни ястия, второ, ще се забавлявате, докато се опитвате да уцелите правилните пропорции и начина на приготвяне.

 

Танци – намерете танци, които допадат и на двамата, а ако няма такива, просто посещавайте два курса за танци и след време изберете само единия. По време на уроците ще се забавлявате, ще научавате нови движения и след време ще впечатлявате приятелите си. А освен това, ще горите и калории :)

 

Пътуване – някои хора не обичат да пътуват. Ако вашата половинка не е сред тях – супер! Вие сами решавате дали да пътувате всеки уикенд или да събирате пари за някоя по-дълга екскурзия или почивка. По време на тези пътувания ще прекарвате повече време заедно, ще разнообразявате ежедневието си и ще създавате незабравими спомени.

 

Туризъм – в страната ни има много природни дадености, затова не е трудно всяка седмица да избирате различни маршрути, по които да се разхождате /стига времето да го позволява/. Вземете си вкусно хапване, едно голямо одеало и фризби, направете си пикник и се забавлявайте.

 

Снимка: sxc.hu

 

Театър – спектаклите не могат да се мерят с филмите по кината. Да, и двете са хубави и е приятно да се гледат, но театърът си е театър. Добрата новина е, че в България има много стойностни актьори и постановки. Имаме толкова богата театрална програма, че не е трудно всяка седмица да посещавате нов спектакъл и да се наслаждавате на това изкуство.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...