.

Как да се запознаеш с готино момче/момиче в градския транспорт?

Как да се запознаеш с готино момче/момиче в градския транспорт?
Снимка: Dreamstime

По-голяма част от тийнейджърите ежедневно използват услугите на градския транспорт. Понякога им се случва да харесат някое момче/момиче, но да не знаят как да го/я заговорят, затова си остават само с харесването и мисленето за този човек в продължение на няколко часа след случайната им среща.

 

Факт е, че градският транспорт не е мястото, където хората си търсят гадже. Но това не пречи именно там да срещнеш половинката си, нали?

 

 

Опитай се да му/й направиш добро впечатление. Отстъпи мястото си на възрастен човек или майка с малко дете, но не привличай вниманието към себе си, за да се види от всички пътуващи в автобуса. Ако тя/той се интересува от теб, веднага ще забележи жеста, който си направил/а.

 

Хубаво е да изглеждаш позитивна личност, да се усмихваш /но не да се хилиш глуповато/ и да си личи отдалеч, че си в добро настроение. Разбира се, ако по принцип си по-мрачен човек и се усмихваш само с причина, не се дръж така, защото не е честно да заблуждаваш човека, когото харесваш.

 

За да се запознаете, трябва да проведете някакъв разговор. В никакъв случай не използвай глупави клишета и изтъркани фрази. Отиди директно и му/й кажи, че ти се струва симпатичен/на и искаш да се запознаете, ако това не го/я притеснява. Може би и той/тя те гледа, но за разлика от теб не събира смелост да те заговори.

 

Хубаво е разговорът ви да бъде кратък, за да не се стигне до неловко мълчание. Стигне ли се до там, шансът той/тя да поиска да излезете и да се видите намалява. Щом сега нямате какво да си кажете, какво би се променило, когато излезете след няколко дни? Затова най-добре е да се запознаете, да обмените няколко приказки и после да му/й поискаш телефона. След това изчакай да минат поне няколко дни, преди да се обадиш.

 

Снимка: Dreamstime

 

Не се притеснявай, ако някои момчета/момичета отказват да се запознаят с теб или не искат да си размените телефонните номера. Все пак не знаеш дали си нямат сериозни приятелки, дали не са гейове, дали не са срамежливи, дали ти не си техният тип и т.н. Не се отказвай и не губи желание за нови запознанства. Може да не срещнеш половинката си, но това не означава, че няма да се запознаеш с някой готин човек, с когото да сте приятели години наред.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
amonRa.di
преди 11 години
4
14
!
Отговори
Нещо такова се случи и при мен.... От доста време си харесвах едно момче, което засичах доста често в автобуса, но така и не се запознахме, заради пустия ми срам и предразсъдъци... но случайно попаднах на профила му във фейсбук и се запознахме, оказа се че и той ме бил забелязал :)) Сега сме заедно! :)))
beliq_zub
преди 11 години
3
5
!
Отговори
харесвала съм си много прекрасни момчета в автобуса,и там е проблема,срамежлива съм и не знам как да ги заговоря!ако си харесвам някой ще пробвам по този съвет дето е написан там с всички правила.благодаря! : )
Страница 1 от 1