.

Какво означават прегръдките му/й ?

Какво означават прегръдките му/й ?
Снимка: Dreamstime

Ако искаш да разбереш какво означават прегръдките му/й, цъкни тук: За съжаление, в днешно време хората обичат да си слагат маски и да се представят в светлина, в която околните биха ги харесали. Затова винаги си имайте едно на ум, когато си общувате с някого. Най-лесно може да разбереш повече за характера на човек, като наблюдаваш жестовете му. Прегръдките му също биха могли да ти помогнат да разгадаеш същността му.

 

Загледай се по какъв начин те гушка и разбери що за човек е партньорът ти:

 

 

Гушка те, докато нежно ти гали гърба – според психолозите гърбът е много уязвима част от човешкото тяло. Причината – човек няма визуален контакт и това подсъзнателно го притеснява. Но този вид прегръдки трябва да те радват, защото показват, че половинката ти наистина те обича и държи на теб. Нежното погалване по гърба означава, че гаджето ти иска да се грижи за теб и да те защитава, когато имаш нужна. Често тези прегръдки прерастват в любовна игра, защото нежното галене е в състояние да възбуди, както теб, така и партньора ти. Някои хора галят партньора си по гърба, защото имат нужда да се успокоят, а това ги прави именно спокойни. Ако усетиш, че половинката ти е отнесена и мисли за нещо, докато те дарява с ласки, сменете си ролите и започни ти да я даряваш с нежност, а след това я попитай дали всичко е наред.

 

Прегръща те през талията – тази прегръдка показва, че това момче/момиче определено те желае и мислите му/й са доста похотливи. Колкото повече се снишават ръцете му/й, толкова повече се покачва неговото/нейното желание. Добър знак е, ако в този момент главата му/й докосва твоята. Според психолозите това ясно показва, че гаджето ти иска да слеете не само телата си, но и мислите си. Ако отскоро сте заедно, този негов/неин жест показва, че наистина държи на теб и не си поредната бройка, а ако сте двойка от няколко месеца, явно вече е готов/а да се обвърже сериозно с теб на емоционално ниво.

 

Прегръдка отзад – прегръщането по този начин ясно показва, че гаджето ти наистина те обича и държи на теб. Той/тя те гушка, като обгръща тялото ти, краката ви са преплетени, тялото ти е отпуснато в ръцете му/й. Според специалистите закриването на гърба ясно показва, че гаджето ти иска да те закриля. Понякога хората гушкат половинките си отзад, защото се страхуват, че те не си падат достатъчно по тях и се притесняват да застанат лице в лице с тях.

 

Снимка: sxc.hu

 

Гушкане с потупване – досега все си говорихме за прегръдки, които показват добро отношение към теб. Но има и такива, които може да означават, че гаджето ти хич не те харесва. Най-често хората гушкат и потупват по горната част на гърба си основно своите приятели. Ако често те прегръща по този начин, този човек определено няма силни чувства към теб. Не трябва да се притесняваш излишно, ако това се случва рядко и то основно в моменти, когато е зает/а. При положение, че смяташ, че прегръдките му са лишени от интимност, седнете и поговорете сериозно за взаимоотношенията си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...