.

Какво да НЕ ядете преди секс

Какво да НЕ ядете преди секс
Снимка: Dreamstime

Храната не е просто за задоволяване на човешките потребности. Тя носи наслада, енергия, понякога ни помага, а друг път ни вреди. Затова трябва да знаем основните неща за храните, за да може да се храним правилно във всеки един момент.

 

Сигурно не ти е хрумвало, че има значение какво ще ядеш, преди да се видиш с гаджето. Всъщност има! Някои храни действат като анти-афродизиаци и определено трябва да ги избягваш, ако искаш да си прекараш добре с половинката. Виж кои храни вредят на либидото ти:

 

 

Броколи – зеленчуците са полезни, но е препоръчително да избягваш броколите, ако имаш планове да правиш секс с гаджето. В него се съдържат захари, които се преработват трудно от организма. За да успее да се справи с поетото количество броколи, тялото ти произвежда бактерия, която отделя метан. Определено не е добра идея да отделяш точно това преди или по време на секс.

 

Боб – всеки знае, че фасулът често предизвиква газове, но не това е причината да е в този списък. В него също се съдържат захари, които трудно се храносмилат. Когато бобът достигне до стомаха ти, той ще се подуе и определено няма да имаш желание за креватни подвизи.

 

Червено месо – този вид месо има способността да изморява човешкия организъм, когато настъпи времето за неговото храносмилане. Сигурно ти звучи добре романтична вечеря на свещи с вкусно хапване като пържолки, но по-добре заложи на нещо по-леко и по-лесно обработваемо от червеното месо.

 

Сирене – знаете ли, че близо 75% от хората по света имат непоносимост към лактозата? В никакъв случай не се отказвай от млечните продукти, просто не прекалявай с тяхната консумация. И по-добре забрави за тях непосредствено преди секс, за да избегнеш подуването и газовете.

 

Изкуствени подсладители – добрата новина е, че в тях няма калории, но за сметка на това понякога могат да бъдат трудни за храносмилане, а това затормозява организма и причинява подуване.

 

Дъвка – да, това не е храна, все пак само се дъвче, не се яде, но пак може да ти причини проблеми. Въздухът, който поглъщаш, докато дъвчеш, също може да ти причини газове. Затова освежи дъха си, като си измиеш зъбите, а не като дъвчеш дъвка.

 

Снимка: sxc.hu

 

Алкохол – алкохолът като дъвката също не е храна, но все пак се консумира и оказва влияние върху организма. Няма нищо лошо да пийнеш един алкохолен коктейл /стига да имаш 18 години!/ по време на срещата с гаджето, но все пак не прекалявай, защото после няма да си в състояние да се радваш на половинката си, а и никой не обича да си има вземане-даване с пиян човек.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
SHPAIdURmeN
преди 11 години
5
3
!
Отговори
Хора аз съм виждал само течен алкохол, а Вие :D ?
Страница 1 от 1