.

Топ 5 на най-глупавите предложения за брак

Топ 5 на най-глупавите предложения за брак
Снимка: sxc.hu

Предлагането на брак е много важен момент, който не бива да се омаловажава. Истински щастливки са жените, които са били приятно изненадани от мъжете си с интересно и оригинално предложение за брак. Но, за съжаление, има и такива, които не са имали този късмет.

 

Вижте Топ 5 на най-глупавите предложения за брак:

 

1. Скъпа вечеря в ресторант – никоя жена не обича изтърканите идеи. Може да ви се струва подходящо да заведете любимата си в скъп ресторант и да помолите сервитьора да постави пръстена в десерта й, но жената няма да остане особено впечатлена, защото отдалеч си личи, че не сте положили грам усилия, за да я изненадате. Жените не обичат предвидливите и мързеливи мъже, а постъпката ви показва точно това.

 

 

2. Пред други хора – предложението за брак е доста личен момент и в повечето случаи не е добра идея да го правите в присъствието на други хора. Най-добре е да бъдете насаме или поне околните да не ви чуват, за да може да изразите чувствата си максимално добре. Обяснете й се в любов, кажете й какво мислите за нея, за отношенията ви и за какво общо бъдеще мечтаете.

 

3. На неподходящо място – някои мъже смятат, че мястото не е от значение. Това обаче не е точно така. Никоя жена няма да остане доволна, ако любимият й предложи брак в Борисовата градина, например. Да, наистина е важно да си намерил половинката си и да бъдете заедно завинаги, но все пак всеки иска да има красив спомен в главата си, нали?

 

4. В мола – жените може да обожават да обикалят с часове наред моловете, но това не означава, че ги смятат за романтично място, което е подходящо за предложение за брак. Затова, момчета, по-добре забравете за това място като алтернатива.

 

5. На стадиона – ако приятелката ти е луда фенка на футбола, защо пък не? Но в никакъв случай не предлагай брак на момиче, което не обича да гледа как 22-а души тичат след една топка. Сигурно нямаш против да съчетаеш полезното /предложението на брак/ с приятното /футболния мач/, но все пак прояви творчество, отдели време на половинката си и й покажи колко много я обичаш.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
DENKAZ
преди 11 години
0
3
!
Отговори
Сигурно нямаш против да съчетаеш полезното /предложението на брак/ пхах
besso
преди 11 години
0
7
!
Отговори
В Мол-а :D
Страница 1 от 1