.

Наръчник за мъже: какво иска да чуе тя?

Наръчник за мъже: какво иска да чуе тя?
Снимка: sxc.hu

„Дебела ли съм?”, „Как ми стои новата рокля?”... Това са само част от въпросите, с които жените непрестанно тормозят своите половинки. От своя страна представителите на силния пол често се чувстват объркани и не знаят как да отговорят така, че да не засегнат любимата си. Ето защо от в. “Daily Mail” се допитаха до 2500 нежни създания, за да разберат какви отговори очакват да чуят те на стандартните въпроси, които задават. Вижте какви са те:

 

 

- „Мислиш ли, че трябва да отслабна?”

 

Този въпрос е сред най-омразните от мъжете и не, отговорът: „в никакъв случай”, не е най-доброто решение. Повечето дами искат да получат подкрепа и окуражаване, така че: „не смятам, че имаш нужда, но ако наистина чувстваш, че трябва да отслабнеш, може двамата заедно да се подложим на диета”, е перфектната реплика.

 

Разбира се, не е нужно и вие да спазвате хранителен режим, ако не искате. Но когато сте заедно със своята приятелка, постарайте се да не си поръчвате „забранени храни” от сорта на пържени картофки и пица. Поне това можете да направите, за да подкрепите половинката си.

 

 

- „Искаш ли аз да платя сметката?”

 

Макар и някои жени да задават този въпрос, истината е, че повечето от тях не искат и не очакват положителен отговор. Мнението на повече от половината от анкетираните е, че мъжът е този, който трябва да плати вечерята. Едва една на всеки четири е склонна да поеме цялата сметка, докато останалите предпочитат да я разделят.

 

 

- „Смяташ ли Х за красива?”

 

Когато ви зададат този въпрос, жените не очакват да започнете да оплювате приятелката им и да повтаряте колко грозна е тя. В повечето случаи най-доброто решение за вас е да заявите, че изобщо не сте забелязали, тъй като не сте се заглеждали никога в нея.

 

 

Снимка: sxc.hu

 

- „Дупето ми изглежда ли огромно в тази рокля?”

 

Тук най-правилният отговор е прост и логичен – „Не, изглеждаш страхотно!”.

 

 

Що се отнася до комплиментите, представителките на нежния пол обичат да чуват, че са красиви и забавни. Едва ¼ от дамите биха се зарадвали, ако някой мъж, с когото се срещат отскоро, им каже, че са секси. Причината е ясна – те си мисля, че ухажорът им ги възприема само като сексуален обект.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...