.

Защо си нямаш гадже?

Защо си нямаш гадже?
Снимка: Dreamstime

Необвързана ли сте? Чудите ли се защо все още не сте си намерили половинка? Отговорът на тези въпроси дава Емили Хартридж.

 

Дамата е блогърка, която от месеци успява по интересен начин и с известна доза хумор да представи своята гледна точка по въпроси, свързани с любовта, секса и връзките. Това, което прави Емили уникална, е фактът, че тя документира своите словоизлияния и на видео. После го поства в мрежата YouTube и за отрицателно време успява да събере десетки хиляди посещения.

 

Нейните съвети и обяснения се групират под заглавието „ 10 причини защо", като темата този път е: „10 причини защо сте необвързана".

 

А ето ги и отговорите на Емили:

 

Вие сте прекалено неуверена и постоянно се нуждаете от комплименти

Това уморява мъжете и в крайна сметка им става досадно. Освен това никой себеуважаващ се мъж не би търпял толкова слабохарактерна жена до себе си.

 

 

Имате прекалено много играчки и ги третирате като живи хора

Плюшените играчки в леглото ви са приемливи, докато станете тийнейджър. След това е добре да разчистите стаята си и евентуално да запазите някоя, която е скъп спомен. И ако не искате той да ви помисли за откачалка и да побегне бързо, никога не говорете на плюшените си играчки пред него. С домашните любимци е позволено да се лигавите, колкото искате.

 

Пиете прекалено много

Алкохолът не прощава на никого. И както жените не искат да имат нищо общо с пияници, това отблъсква по същия начин и силния пол. Няма нищо по-грозно от пияна жена!

 

Прекалено успешна сте

Неотдавна изследване показа, че ако нежната половинка изкарва повече пари, либидото на мъжа е по-ниско. Не ви казваме да се отказвате от начина си на живот или да поискате понижение, а просто да не парадирате с възможностите и властта си. Особено ако мъжете край вас, не могат да ви „догонят" в тази посока.

 

Погледнете се в огледалото

Ако прекалявате с грима на дневна светлина – т.е. заприличвате на матрьошка или очертавате устните си с черен молив около сантиметър след естествените им очертания, вярвайки, че това още е модерно, по-добре си сверете часовника. Консултирайте се със специалист гримьор или дори със своя приятелка, която откровено да ви посъветва кое е актуално днес и би ви подхождало като макияж или дори прическа.

 

Миришете

Като цяло битува схващането, че мъжете са по-склонни да занемаряват личната си хигиена и от тях да излизат неприятни аромати, но уви, има и такива жени. Не става въпрос дали сте се изпотили след джогинга или тренировката във фитнеса, а за постоянна ниска лична хигиена. Вие едва ли ще усещате, ако излъчвате някаква неприятна миризма, но ако редовно сменяте и перете дрехите си, използвате различни козметични продукти и все пак приятелките ви ви кажат, че имате нужда от душ, по-добре се консултирайте със специалист.

 

Твърде лесна сте

Повече от ясно е, че той иска да ви вкара в леглото си. И двамата го знаете, но въпросът е дали това ще се повтори. Мъжът е ловец по природа и обича да преследва. Това означава, че трябва да му се дърпате. Ако ви вкара в леглото прекалено лесно, или повече няма да ви се обади, или ще ви търси само за секс.

Снимка: Dreamstime

 

Дребнава сте

Всеки човек има характер и се дразни на различни неща. Понякога имате основание да изтъквате какво ви смущава, но мъжете не обичат мрънкалата и вечните критици. И ако постоянно си намирате за какво да го „ядете", нищо чудно, че е останал с вас само седмица.

 

Преследвате грешния човек

Вие искате бебе, той иска купони. Вие търсите дом, а той обича да пътува и затова живее под наем. Искате улегнал и амбициозен мъж, а той е синчето на мама и предпочита да живее с родителите си. Не няма да го промените! Просто сменете обекта на желанията си.

 

Снимка: Dreamstime

 

Прекалено голяма „мъжкарана"

Жената трябва да е нежна и кокетна. Инстинктът на мъжа е да защитава своята половинка. Ако се оригвате с него на масата и се почесвате навсякъде публично, най-малкото няма да събудите либидото му. Смъкнатите избелели дънки и тениска размер XXL, придружена от бейзболна шапка, също няма да отворят път нито към панталона му, нито към сърцето му.

 

Още любовни съвети четете в Tialoto.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
vesever
преди 11 години
2
7
!
Отговори
Или пък някои имаме твърде високи критерии...
ameli
преди 11 години
8
31
!
Отговори
Или просто сте грозна.
Страница 1 от 1