.

Как и къде да правите секс, ако все още живеете с родителите си?

Как и къде да правите секс, ако все още живеете с родителите си?
Снимка: Dreamstime

На голяма част от тийнейджърите им е трудно да намират време и място за усамотение. Всеки от тях живее с родителите си и рядко няма никой у дома. Но все пак редовният сексуален живот е важна част от една връзка и не бива да се пропуска. Какво да правите, за да се радвате на редовен секс, стабилна връзка и безпроблемни отношения с родителите?

 

 

Изгонете ги деликатно – разбира се, че няма да отидете при родителите си и да заявите „Мамо, татко, излезте да се разходите навън, ние имаме планове да правим секс“. Постъпете по по-хитър начин. Зарадвайте ги с билети за любимата им постановка, нов филм по кината или за някакво друго мероприятие. Те ще се зарадват, че мислите за тях. Факт е, че може да се досетят какви са задните ви мисли, но едно е да предполагат, друго е да ви чуват какви ги вършите в съседната стая.

 

Секс в колата – този план е осъществим, ако поне единият от вас има книжка и кола. Може да ви е тясно и малко неудобно, но поне ще се забавлявате и ще разнообразите сексуалния си живот. Определено е по-приятно да се прави секс в колата, когато навън е топло, но може да го практикувате и в студените месеци, стига да се движите достатъчно, за да се сгреете. Паркирайте на достатъчно скрито място, защото не бива да ви виждат околните, особено униформени.

 

Сутрешен секс – поканете гаджето си у дома за през нощта и бъдете тихи. Сутринта, когато вашите са в кухнята, приготвят си кафе и закуска, може да се радвате един на друг. Те ще бързат, около тях ще е шумно, ще си мислят, че още спите и изобщо няма да усетят какви ги вършите. Същото може да се случи и през деня под претекст, че ще гледате филм. Някои родители влизат и излизат без предупреждение, така че при тях по-добре не рискувайте, но ако вашите не са такива – пуснете си някой филм с по-висок звук и се забавлявайте.

 

Няма смисъл да давате парите си за хотели, за да правите секс. Първо, не е романтично, второ, ще ви излезе солено. Човек винаги намира начин, ако има желание. Радвайте се на половинката винаги, когато имате възможност. За да имате стабилна връзка, трябва сексът да върти и да си отделяте достатъчно време.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
shadow10
преди 10 години
1
0
!
Отговори
До vladyman: Ного си прав/а.Няма защо това да се крие ако го приемат добре.
teenboymartto
преди 10 години
1.5
0.5
!
Отговори
Доведа ли момиче в нас, нашите знаят какво става и без да им говоря и си кротуват в хола ..
vladyman
преди 11 години
10
9
!
Отговори
Най-добре просто им кажете какво става и ги помолете да излязат. Защото иначе може да се върнат от "ходенето на театър" баш докато сте си надупили гаджето на дивана в хола... И никой не иска това, повярвайте ми. Така или иначе трябва родителите ви да знаят, че имате приятел/ка, не виждам защо да не знаят, че правите секс. Не е като да е трудно да се сетят.
JoLLiE92
преди 11 години
15
14
!
Отговори
Да, пък в колата през декември е адската романтика. :)
ameli
преди 11 години
9
8
!
Отговори
Thank you, Captain Obvious!
Страница 1 от 1