.

Кои мъже и жени никога няма да ви бъдат верни?

Кои мъже и жени никога няма да ви бъдат верни?
Снимка: Dreamstime

Някои мъже и жени просто не могат да бъдат верни, дори да са влюбени в половинката си. Те имат нужда да разнообразяват сексуалния си живот, имат нужда да бъдат с нови хора, имат нужда от емоции и основното – имат нужда да се самодоказват, за да поддържат самочувствието си на ниво.

 

Факт е, че мъжете и жените изневеряват. Може би, се говори, че представителите на силния пол са по-големи неверници, но като че ли истината е, че те просто не умеят да прикриват следите си, а дамите имат силно развито шесто чувство и лесно ги хващат.

 

 

За някои хора изневярата е нещо напълно нормално, дори необходимо, за да може връзката да върви добре. Но има такива, които смятат, че един човек трябва да бъде верен на половинката си и трудно прощават /а понякога така и не намират сили да го направят/.

 

На мъжете като че ли им е по-трудно да прощават изневери. Причината е, че дамите са по-чувствителни и повечето пъти, когато изневеряват, те влагат чувства. Едно е да простиш физическа изневяра, но съвсем друго е, когато се намесят чувства.

 

Нито мъжете, нито жените обичат да носят рога, но понякога това не зависи от тях. Все пак трябва да внимавате в кого се влюбвате и как се държите с половинката си, защото понякога единият партньор е виновен другият да стигне до изневяра.

 

Вижте няколко типа мъже и жени, които обичат да спят в чужди легла:

 

Ненаситникът/ненаситницата – на някои хора трудно им се угажда, особено ако имат повишено либидо. Те искат секс, постоянно, навсякъде, с всеки ... В началото на връзката ви това може да ви харесва, но с течение на времето ще ви стане трудно да смогвате на темпото му/й. Той/тя обаче ще продължава да си иска и когато вие не можете да му/й задоволите нуждите, той/тя ще потърси това, което му/й липсва, някъде другаде.

 

Търсачът/търсачката на силни усещания – както вече споменахме, някои хора имат нужда от големи дози емоции, особено от адреналин. А повечето изневери носят точно това усещане. Тези мъже и жени флиртуват често, защото това им харесва. Те си докарват допълнително количество емоции, като изневеряват на половинката си. Винаги има риск да бъдат хванати и това криене им допада. Те са от хората, които лесно се отегчават от връзките си и или редовно сменят гаджетата са или редовно изневеряват. И двете неща са доста неприятни.

 

Нараненият/наранената – някои мъже и жени изневеряват, защото преди са били лъгани и наранявани. Те смятат, че по този начин ще им мине по-лесно и че когато се държат зле с останалите, шансът да бъдат наранени намалява. Това обаче въобще не е вярно. Не бива да отмъщавате на хора, които не са ви направили нищо лошо, защото така с течение на времето всички ще се превърнат в отмъстители и светът ще стане зъл и мрачен. Някои хора изневеряват профилактично, тоест, ако им бъде изневерено, да бъдат спокойни, че и те са преспали в чуждо легло и нещата с гаджето са „квит“.

 

Снимка: Dreamstime

 

Пристрастеният/пристрастената – малцина знаят, че е напълно възможно човек да се пристрасти към изневярата, така както към алкохола, наркотиците, сладките неща и т.н. Повечето пристрастени са имали някакъв сериозен проблем в детството и си избиват комплексите като изневеряват. Те се чувстват по-красиви и желани, когато сменят постоянно интимните си партньори. Повечето пристрастени нямат сериозни връзки, защото са свикнали да живеят сами и смятат, че никой човек не заслужава доверие.

 

Красивият/красивата – хората, които са свикнали постоянно да чуват колко са красиви, имат нужда и от доказателства. До едно време са им стигали само комплиментите, но ето че е дошъл моментът да подхранват самочувствието си с изневери. Те могат да имат сериозна връзка и да обичат половинката си, но въпреки това имат нужда да знаят, че са желани и от околните. Защото, когато човек се влюби, той не вижда недостатъците на човека, когото обича. А красавците имат нужда да знаят, че са не просто красиви на външен вид, те искат да си докажат, че са неотразими и могат да имат всеки, когото поискат. Затова повечето от тях си набелязват някой и правят всичко възможно да го свалят. Когато това стане, те губят интерес, защото вече са постигнали, това, което искат.

 

Снимка: Dreamstime

 

Ето ви няколко цитата, които ще ви помогнат да се замислите върху изневярата и дали трябва да наранявате човека до себе си, само за да повишите самочувствието си:

 

Да бъдеш с чужд/а мъж/жена е като да си ял чесън. Дори да се скриеш в ъгъла, миризмата ще бъде усетена. — Кабир

 

Жената получава по-голямо удоволствие от измяната, отколкото мъжа: за него това не е кой знае какво събитие, но за нея измяната винаги означава отмъщение, страст или грях. — Етиен Рей

 

Мъжът изневерява с тялото си, жената - с душата си. — Венцеслав Константинов


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
CupcakeKitty
преди 10 години
0
2
!
Отговори
ми вие описахте всичко което може да съществувакво остава? :D
Страница 1 от 1