.

Няколко неща, от които мъжете се възбуждат, но жените не знаят ...

Няколко неща, от които мъжете се възбуждат, но жените не знаят ...
Снимка: Dreamstime

Всеки знае, че мъжете се възбуждат доста лесно. Понякога най-обикновените неща им действат толкова възбуждащо, че ако жените имаха представа за това, сигурно щяха да спрат да ги правят пред тях. Вижте какво се харесва на представителите на силния пол:

 

Дреха с леопардова щампа – повечето хора смятат, че леопардовите панталони са селски, но се оказва, че те привличат мъжкото внимание. Причината се крие в това, че преди години момчетата били признавани за мъже, готови да водят полов живот, едва когато донесат в племето кожа от убит леопард. Това явно е останало в подсъзнанието на представителите на силния пол и в днешно време те се възбуждат, когато видят готина мацка, облечена в леопардов панталон.

 

Библиотека – това е място, където човек трябва да пази тишина, да не пуши, да не яде, да не пие течности и т.н. Забраните са толкова много, че някои хора се възбуждат и искат точно там да правят секс. Те с удоволствие биха се отдали на плътски удоволствия, докато останалите търсят книги или четат.

 

Снимка: sxc.hu

 

Жена, която кара колело – това определено е една много привлекателна гледна за мъжете. Те винаги се заглеждат по красиви дами, които карат велосипед и тайничко завиждат на седалката, намиращата се под дупето им.

 

Момиче с диоптрични очила – очилата придават както интелигентен външен вид, така и доза сексапил. Мъжете с удоволствие биха били с момиче, което има секси очила и изглежда като строга учителка, а като заговорихме за учителка ....

 

Снимка: Dreamstime

 

Учителка – тийнейджърите често се заглеждат по сексапилните си преподавателки. Голяма част от момчетата /а и не малко девойки/ си представят, че правят палави работи със своята учителка в училище. Това желание остава у хората, дори след като завършат и затова мъжете се радват, когато тяхната приятелка се облече като строга даскалка.

 

Пълнички дами – за всеки влак си има пътници, а голяма част от мъжете предпочитат оформените жени, за да имат какво да пипнат. Прекалено кльощавите девойки може да са привлекателни отдалеч, но положението не е същото в леглото. Разбира се, едно е леко оформена жена, а друго е дебела, така че не прекалявайте с хапването.

 

Снимка: Dreamstime

 

Отпуснато женско коремче – повечето представителки на нежния пол тренират усърдно, за да имат слабо и стегнато тяло. Дали желанието им ще отиде на кино, когато разберат, че мъжете предпочитат да пипат нетренирано женско коремче, отколкото стегнато?

 

Болна жена – повечето жени избягват да се виждат с половинката си, когато са болни, но това всъщност се оказва грешка. Мъжете харесват, когато приятелката им е болна – тя има блеснали очи, нисък, дрезгав глас, лежи в леглото и има нужда от помощ. А мъжете обичат да се чувстват полезни.

 

Снимка: Dreamstime

 

Жена, облечена в мъжки дрехи – тук не става въпрос за мъжка раните, които ходят с мъжки дрехи, а за красивите жени, които обличат дрехите на своя любим рано сутрин. Една жена, облечена в широка мъжка риза и панталони, изглежда наистина секси.

 

Жена, облечена с рокля/пола – мъжете обичат да си представят, а не да виждат какво има отдолу. Затова харесват дрехи, които разкриват част от тялото на жената, но не прекалено много, за да има възможност и да си фантазират.

 

Снимка: Dreamstime


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
diditoooooloveu
преди 7 години
0
0
!
Отговори
е точно пък отпуснато коремчее мисля че мъжете харесват плоски кореми и стегнатото тяло а това за болната жена...не мисля че има мъж на който да му е приятно да му кашлят и кихат в лицето
shadow10
преди 10 години
5
9
!
Отговори
Нещо май половината са грешни :D
shadow10
преди 10 години
4
7
!
Отговори
Нещо май половината са грешни :D
пAteNцЕ
преди 10 години
1
12
!
Отговори
И баш леопард ще убият, нали е плъзнал навсякъде :Д
scrooper
преди 11 години
1
41
!
Отговори
"преди години момчетата били признавани за мъже, готови да водят полов живот, едва когато донесат в племето кожа от убит леопард"Да бе, преди 5-6 години беше.
paladincho12345
преди 11 години
7
31
!
Отговори
Тази тема е сбъркана, не ми е ясно кой я е писал. Иначе приятно закръглените жени наистина са доста по-привлекателни от хърбавелките.
DENKAZ
преди 11 години
5
29
!
Отговори
Пълни глупости бате.
SprayPaint
преди 11 години
2
52
!
Отговори
Мен пък въобще не ме възбуждат леопардовите щампи или БОЛНИте жениWTF o_O
Lucho
преди 11 години
5
41
!
Отговори
Тук наистина НЕ става въпрос за "мъжка раните". По-скоро говорим за "мъжкараните".
Stray
преди 11 години
6
66
!
Отговори
Възбуждат ме лошо написаните статии. ;)
Страница 1 от 2