.

И това го имало – аптечка за първа помощ при разбито сърце

И това го имало – аптечка за първа помощ при разбито сърце
Снимка: melaniechernock.com

Всеки човек притежава аптечка за оказване на първа медицинска помощ в автомобила си. Според американската графична дизайнерка Мелани Чернок обаче това не е достатъчно. Да, може би разполагате с бинт за превързване наранен крайник, но какво би ви помогнало при разбито сърце?

 

 

Отговорът е много прост. Според нюйоркчанката Мелани Чернок всеки се нуждае от създадената от нея аптечка за първа помощ при разбито сърце, която съдържа всичко, което му е нужно на един човек, за да утеши мъката си след раздяла с половинката, пише в. “Daily Mail”.

 

Комплектът, носещ името “Love Hurts” („Любовта боли”), включва сладки болкоуспокоителни (захарни хапчета), водка и черен шоколад – съставки, които в комбинация със сигурност могат да оправят настроението на всеки един човек, страдащ от разбито сърце. Аптечката съдържа още носни кърпички – за тези, които имат нуждата да си поплачат, CD компилация с любовни песни, както и тонизираща пяна за вана с нежен и ободряващ аромат.

 

Създаването на комплекта “Love Hurts” е опит на Мелани Чернок да накара всички хора, тъгуващи по любим човек, да погледнат от положителната страна на нещата. Той не е пуснат в продажба, но всеки, който желае да се сдобие с него, може да се свърже с нюйоркчанката и да я помоли да му го изпрати.

 

Вие бихте ли се възползвали от подобна аптечка за оказване на първа помощ при разбито сърце и какво бихте включили в нея?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
shusha
преди 10 години
1
4
!
Отговори
Свежо мислене :)
Страница 1 от 1