.

Жените го правят, но никога не признават!

Жените го правят, но никога не признават!
Снимка: Dreamstime

Със сигурност не откриваме топлата вода, като твърдим, че всеки човек пази своите лични и съкровени тайни. Но дали понякога ние, дамите, не прекаляваме със своята тайнственост, отричайки неща, които правим, но поради една или друга причина, скриваме от половинката си? Май да.

 

Пазим си спомени от стари връзки

 

Тениска на бившия, с която все още заспиваме, но така и не сме казали за истинския й произход на сегашния си приятел. Плюшени мечета, които ни навяват нежни спомени за минали връзки и всякакви сувенирчета, подаръци, които са ни скъп сантимент. Е, за тях наистина не е необходимо новото гадже да знае всичко...

 

 

Имаме достъп до... e-mail-a, skype-а, Facebook-a

 

Това със сигурност никоя жена няма да си признае, дори и след инквизиция. Да му признаете, че тайно сте се добрали до паролите за скайпа му и Фейсбука и честичко проверявате с кого си пише? Не му казвайте, но пък си и помислете, ако той прави същото с вас, как бихте се чувствали. Не е приятно, нали?

 

Когато казваме без подарък, имаме предвид „страхотен подарък“!

 

Любимият пита какъв подарък искаме за рождения ден. Отговорът почти винаги е: „Нищо не ми купувай, искам само теб." Само че мъжете приемат всичко буквално. Без подарък за тях означава да не купят нищо. А ние имаме предвид: „Разбира се, че искам подарък, що за въпрос!".

 

Ние сме истински диви!

 

Едва ли има жена, която щом остане сама вкъщи, да не си пуска някое разбиващо денс парче на Бионсе или Мадона и да не вихри шеметни танци в хола! Ш-ш-шт, това е тайна!

 

Взимаме си дълъг душ, за да...

 

Когато една жена се бави прекалено дълго в банята, това може да означава няколко неща – че се скатава от чистене, готвене и иска да спечели няколко минути за себе си, вместо да върши досадната домакинска работа. Но дали би си го признала, това вече е друг въпрос...

 

Винаги сме му ядосани...

 

Без значение за какво. За всичко и за нищо. Естроген, какво да го правиш!

 

Следим профила на бившия в социалната мрежа

 

Хмм, това едва ли ще го признаем на глас, но определено е от нещата, които правим редовно в мрежата. Може да е от чисто любопитство, може би е нещо повече, но винаги е интересно да видим дали старото гадже се е оженило, какво работи, надебелял ли е и т. н.

 

Гледаме порно. Да.

 

Тази тема сме я разисквали хиляди пъти, но колко често сме си го признавали? Точно никога. А истината е, че жените също обичат да гледат порно. Може би не толкова често, колкото господата, но фактът си е факт.

 

Още полезни съвети четете в Az-jenata.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
solo_
преди 7 години
0
4
!
Отговори
оф Божееее.... изядохте ги тия жени...
Azoria
преди 10 години
2
20
!
Отговори
Обичам подаръци, пея когато съм сама и гледам порно,но останалото е глупост. И да, има причина когато се бавя в банята, но тя не е точно измъкване от домакинска работа... кхъ. ;D
Страница 1 от 1