.

Завърти главата му в 5 лесни стъпки

Завърти главата му в 5 лесни стъпки
Снимка: Dreamstime

Най-сетне си си уредила среща с момчето, което харесваш, но нямаш представа как да успееш да му завъртиш главата и да го накараш да не може да спре да мисли за теб? Следвай нашите 5 прости правила, които със сигурност ще ти помогнат поне да развълнуваш мислите му.

 

 

Избери секси аромат

 

Случвало ли ти се е да се разминеш с определен мъж или жена и на мига да се почувстваш опиянена от парфюма му? Ароматът много често е нещо, което се пропуска при подготовката за първа среща, но истината е, че той може да се превърне в голям плюс.

 

Макар и да не го осъзнаваме, твърде често свързваме даден човек или пък дори събитие с определен аромат. Ето защо, ако искаш да се запечаташ в съзнанието му, хубаво е да не пропускаш да завладееш и това му сетиво.

 

Доказано е, че мъжете се чувстват привлечени от аромата на лавандула и женско биле. Избери парфюм, съдържащ подобни нотки, и със сигурност ще успееш да възбудиш интереса му.

 

 

Гледай го в очите

 

Когато разговаряте, го гледай в очите. Не отмествай свенливо погледа си в страни. Поддържай добър контакт с очите. Това ще те накара да изглеждаш по-самоуверена, а това определено е качество, което се цени от представителите на срещуположния пол.

 

Нещо повече – влюбеният ти поглед ще му изпраща сигнали, подсказващи му, че го харесваш. Ако наистина се чувстваш силно привлечена от него, зениците ти ще се разширят, а това ще те направи да изглеждаш по-привлекателна в неговите очи.

 

 

Говори бавно, нежно и тихо

 

Говори с по-нисък глас, нежно и бавно. Остави го да тръпне в очакване на всяка следваща твоя дума. Прави кратки паузи, за да пробуждаш интереса му. Говорете по подобен, съблазнителен начин ще го накара да те поиска на мига.

 

флирт

Снимка: Dreamstime

 

Внимавай с езика на тялото

 

Твърде често езикът на тялото изразява много повече, отколкото можем да изречем с думи. Ето защо е изключително важно да внимаваш какви сигнали му изпращаш. Не стой със скръстени ръце или крака – това се възприема като отбранителна позиция. Отпусни се, не се напрягай, обърни тялото си към него и във всеки възможен момент дръж ръцете си така, че той да може да види дланите ти – това е сигнал, че му имаш доверие и се чувстваш комфортно в компанията му.

 

 

Съблазни го с устни

 

Когато разговаряте, от време на време отмествай погледа си върху устните му и нежно облизвай своите. Така ще му покажеш, че се чувстваш силно привлечена и искаш да го целунеш. За още по-добър ефект можеш дори леко да прехапваш устните си – гаранция, че това ще го побърка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...