.

Как да разбереш дали той/тя все още обича бившата/бившия?

Как да разбереш дали той/тя все още обича бившата/бившия?
Снимка: Dreamstime

Бившият/бившата винаги е неприятна тема при една двойка, без значение по какъв начин се е стигнало до раздяла. Никой не обича да се водят разговори за човек, който преди е бил специален за половинката му. Затова за повечето влюбени тази тема е „табу“. Да, но понякога искаме или не, става дума за него/нея.

 

Обикновено, това, което най-много ни притеснява, е дали нашият/нашата любим/а все още си пада по бившата/бившия. Има няколко неща, които могат да ни помогнат да разберем истината. Вижте кои са те:

 

 

Редовно ви сравнява с него/нея – много е унизително и неприятно, когато любимият/любимата ви сравнява с човека, с когото е бил преди вас. Все пак вие сте индивидуална личност, имате си своите плюсове и минуси, но това не означава, че трябва постоянно да ви сравняват с друг човек и по този начин да се конкурирате с него, без дори да го искате.

 

Често чувате името му/й – това не е случайно. Ако има желание, винаги може да премълчи неговото/нейното име, но той/тя явно има нужда да го чува, макар и от собствената си уста. Явно чувствата му към нея/него все още са живи. В същото време, когато стане въпрос за бившия/бившата, той/тя изпитва гняв. Причината е, че раздялата му/й е донесла негативни емоции.

 

Постоянно я/го следи в интернет – Facebook е наистина голям клюкарник и човек може да научи много за някого, стига наистина да поиска. Ако той/тя редовно проверява профила й/му, най-вероятно още има чувства и иска да знае какво се случва с живота й/му, дали има нов човек до себе си, дали е щастлив/а и т.н. Ако забележиш, че той/тя редовно проверява новите неща около бившата/бившия, по-добре се разделете, докато не хлътнеш съвсем.

 

Чуват се по телефона – няма нищо лошо, когато двама души се разделят, да си останат приятели. Напротив! Но, за съжаление, това се случва при малко двойки и най-често става при хора, които са се разделили по взаимно съгласие. Много е неприятно да си навън с гаджето, той/тя да й/му звънне, половинката ти да се отдръпне настрани, да проведе сериозен разговор и след това да се върне при теб с променено настроение. Все пак ти не си длъжна да търпиш това поведение, затова е по-добре да поговорите сериозно и ако той/тя не е преодолял/а раздялата, да сложите край на взаимоотношенията си.

 

SMS-ите не са нещо, което е останало в миналото – ровенето в чужд мобилен телефон определено не е нещо, което трябва да правите, но понякога се случва, особено когато се съмнявате в половинката си. Определено има нещо гнило, ако намерите SMS-и от него/нея, изпратени наскоро, които все още седят в телефона му/й. Защо ще ги пази, ако не се интересува от него/нея? Щом ги е запазил/а, рискувайки да ги видиш, значи все още има чувства към бившата/бившия.

 

Има много неща, които могат да ти покажат, че той/тя все още си пада по нея/него. Въпросът е дали ще признаеш пред себе си истината или ще продължиш да се заблуждаваш. Човек трябва да се уважава и не бива да позволява да бъде втора дупка на кавала. Затова, ако имаш съмнения, че новият/новата ти любим/а все още има чувства към бившата/бившият, по-добре сложи край на тази псевдовръзка. Ти заслужаваш човек, който те обича, цени, уважава и мисли само и единствено за теб!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...