.

Зодията на гаджето ти показва дали те обича или ти изневерява [част втора]

Зодията на гаджето ти показва дали те обича или ти изневерява [част втора]
Снимка: Dreamstime

Везни

 

Представителите на зодия Везни са верни и повечето им връзки са дълги. Това, което обичат да виждат в лицето на партньора си, е приятел. Лесно може да ги задържите, като им отделяте достатъчно от свободното си време. В никакъв случай не им изневерявайте, ако не искате да ги загубите. Везните не прощават изневяра и са готови да прекратят връзката си, ако се чувстват несигурни или застрашени от трети човек.

 

Скорпион

 

Трябва да се радвате, ако гаджето ви е Скорпион. Представителите на тази зодия са най-верните от зодиака. Проблемът при тях е, че повечето скорпиони са адски харизматични личности и привличат хората около тях. Това кара половинката им да се чувства винаги несигурна и да се бори за интереса на гаджето си. Рано или късно тази несигурност омръзва и връзката приключва.

 

Стрелец

 

Представителите на тази зодия имат нужда от достатъчно свобода, за да се чувстват добре във връзката си. Те не обичат да ангажират цялото си внимание само с един човек. Затова, ако искате всичко помежду ви да е наред, оставете му достатъчно време, което може да прекарва с приятелите си.

 

Козирог

 

Козирозите определено са традиционалисти – те искат да минат под венчилото, като преди това се борят за половинката си с дълго ухажване. Обичат до гроб. Ако искате да задържите представител на тази зодия до себе си, трябва да му отделяте достатъчно внимание и да правите редовно секс. Не му изневерявайте, защото ще го загубите завинаги.

 

Водолей

 

Представителите на тази зодия не са любители на дългите връзки. Те обичат новото и това е причината често да сменят гаджетата си. За да имате дълга връзка с водолей, трябва да стимулирате постоянно неговия интелект и да ходите заедно на екскурзии и екстремни изживявания.

 

Риби

 

Рибите също са доста верни като Скорпионите. Те търсят връзка, която да им е за цял живот. Не обичат промените и постоянната смяна на гаджета. При доста риби се случва да намерят любовта на живота си още в ученическите си години и да живеят с нея до края на дните си.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...