.

Няколко неписани правила относно свалките в интернет

Няколко неписани правила относно свалките в интернет
Снимка: freedigitalphotos.net

В последните години много хора намират гаджета чрез интернет. Слушали сме какви ли не истории за хора, които с години са си писали, а след това са създали семейство. В днешно време, когато сме заобиколени от модерните технологии и интернет е навсякъде около нас е много лесно да намерим непознат, с който да се сваляме.

 

Трябва да внимаваш, разбира се, защото можеш да пострадаш, ако човекът срещу теб има лоши намерения. Не бъди доверчива и подлагай всичко на съмнение.

 

Но ако все пак си решила да си пишеш с нови хора и да се отдаваш на кибер-свалки, то тогава трябва да знаеш някои неща. Най-често човек флиртува в социалните мрежи. Там има споделена много информация и снимки. Сега ще ти дадем няколко съвета.

 

Не поствай снимки, които си си правила сама. Или поне не прекалявай. Има момичета, които постоянно се самоснимат и качват всяка снимка, направена на какви ли не места. Този тип снимки са странни, ако са прекалено много, защото изглеждат егоистично. Все едно нямаш приятели или и да имаш постоянно искаш да се изтъкваш. Затова колкото и да е модерно да се снимаш с новата си чанта, с новата си рокля, в огледалото, докато отиваш на фитнес и докато пиеш кафе с приятелки, не прекалявай!

 

Не поствай твои снимки като дете. Ако си решила да се отдаваш на такъв вид свалки, няма защо да публикуваш твои детски снимки. Това не е особено привлекателно за мъжката част. Ако искаш да излезеш с някой, то ще е защото те е харесал каквато си сега, а не преди 15 години.

 

 

Не слагай само групови снимки. Това е израз на липса на всякаква самоувереност. Ако не слагаш снимки, на които да си сама, а само групови, рядко някой ще ти обърне внимание. Важно е да покажеш индивидуалност. В социалните мрежи и сайтовете за запознанства няма как да се види колко си готина, умна и какво чувство за хумор имаш в първия момент. Главното е снимката. Затова подбери някоя хубава снимка, която показва лицето ти.

 

Не снимай само деколтето си. Ако разровиш някой сайт за запознанства, ще видиш колко много момичета снимат само гърдите си. Това не е привлекателно за момчетата, а напротив – евтино е. а и какъв е смисълът да показваш гърдите си на профилна снимка, нали не искаш някой да бъде с теб само заради бюста ти?

 

Пиши на кирилица. Покажи, че си грамотна, на доста хора това им прави впечатление вече. Мина модата на „шльокавицата" и вече нямаш извинение за писането на латиница. Освен това е трудно да се чете на латиница и коства усилие.

 

За първа среща предложи да се видите на кафе. Ако се чудите къде да излезете, не отивайте на ресторант, кино или дискотека. Важно е мястото да е тихо и уютно така, че да можете да си говорите спокойно. Ако отидете на ресторант, ще ти е трудно да се измъкнеш ако човекът отсреща е ужасно досаден или не ти харесва изобщо.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...