.

Порното оказва сериозно влияние върху сексуалния живот на тийнейджърите

Порното оказва сериозно влияние върху сексуалния живот на тийнейджърите
Снимка: Dreamstime

Порнофилмите са филми, които са предназначени за възрастни. Те обаче са навсякъде и всеки, който има желание да ги гледа, може да го направи без никакъв проблем. Докато преди такива филми имаше само във видеотеките и те не се даваха на непълнолетни лица, то в днешно време порно има в интернет и достъпът е свободен. Именно поради тази причина доста тийнейджъри са гледани „филми за възрастни“.

 

 

Статистиката сочи, че 90% от момчетата и 60% от момичетата на 16-годишна възраст са гледани поне веднъж порно. В 90% от случаите по време на филма е проявена физическа агресия, а в 94% жената е била хващана за гърлото и удряната по задните части.

 

За съжаление, тези грозни сцени оказват влияние върху сексуалния живот на тийнейджърите. Доста млади момичета споделят, че техните партньори им оказват натиск по време на секс и това ги кара да се чувстват унизени. Младежите приемат за нещо нормално насилието по време на акта и екстремния секс.

 

В повечето порнофилми мъжете са тези, които определят правилата. Жените трябва само да изпълняват казаното и да задоволяват мъжкия нагон. В реалния живот обаче нещата не би трябвало да седят по този начин. Мъжете и жените имат равни права и трябва да правят в леглото само това, което им доставя удоволствие. Момичетата, запомнете, че не сте длъжни да правите неща, които не искате, само за да задоволите капризите на половинката си. Сексът е израз на любов. Замислете се дали един човек ви обича истински, ако ви принуждава да правите неща, които не искате?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...