.

Кои романтични филми да гледате довечера с гаджето?

Кои романтични филми да гледате довечера с гаджето?
Снимка: Dreamstime

Днес определено е най-романтичният ден в годината. Навсякъде има влюбени двойки , балони във формата на сърца, красиви букети, сладки, бонбони ... Дет` се вика „Love Is In The Air“. Ако сте настроени на романтична вълна и имате планове да прекарате вечерта с гаджето, гледайки романтични филми, може да се възползвате от нашите предложения:

 

Определено един от най-романтичните филми е “Notebook” /“Тетрадката“/. В него се разказва за двама влюбени, които биват разделени от родителите на девойката. Години по-късно обаче те отново се срещат и страстта помежду им пламва. Али трябва да избере между зова на сърцето и повелите на своята класа. Достоен ли е Ноа да бъде нейният любим? Изгледайте филма и разберете.

 

„Love Actually“ /“Наистина любов“/ е друг много хубав романтичен филм. В него са преплетени 10 романтични истории, които започват развръзката си в Лондон два месеца преди Коледа и завършват в навечерието на празника. Всеки влюбен може да се разпознае в поне от една от историите, така че филмът си заслужава, нищо че коледните и новогодишни празници отдавна минаха ...

 

 

Друг подходящ филм за Св. Валентин е „Dirty Dancing“ /”Мръсни танци”/. В лентата се разказва за 18-годишната Кейти Милър, която заминава за Хавана със своите родители. Те очакват от нея да се развива според техните очаквания, но тя ги разочарова, когато пренебрегва желанията им и се влюбва в Хавиер – келнер, който умее да танцува фантастично. Кейти се запалва по танците и започва да тренира тайно със своя любим в кабаре в Хавана. Те се готвят за престижно национално състезание по танци, но идващите промени може да развалят плановете им. Дали това ще се случи?

 

Сигурно сте гледали „Pretty Woman“ /”Хубава жена”/, но това не пречи да го изгледате отново. В него се разказва за проститутката Вивиан, която случайно се запознава с богатия бизнесмен Едуард Луис и връзката им прераства в красива любовна история. „Хубава жена“ е една наистина хубава романтична комедия, която ще докосне всеки.

 

В романтичната комедия „Notting Hill“ /”Нотинг Хил”/ се разказва за известната филмова звезда Ана Скот /Джулия Робъртс/. Нейната снимка е на корицата на всяко списание. Уилям Такър /Хю Грант/ пък е собственик на малка книжарница. Бизнесът му не се развива, съквартирантът му е ужасен, а след развода любовният му живот е в затишие. И двамата водят живот, в който нещо не им липсва. Пътищата им се пресичат случайно, а романтична връзка е последното, което им хрумва.

 

Има една романтична поредица, която определено ще ви допадне. Става въпрос за филмите „Before Sunsrise” /”Преди изгрев”/, “Before Sunset” /”Преди залез”/ и „Before Midnight“ /”Преди полунощ”/. В първия филм се разказва за Джеси и Селин, които се запознават във влака, заговарят се и решават да прекарат една нощ заедно във Виена. На сутринта Селин хваща влака за Париж, а Джеси отива към аерогарата, за да си хване самолета за САЩ. Двамата се уговарят да се срещнат на гарата след 6 месеца. Дали ще бъдат там?

 

Във втората част от поредицата Джеси и Селин се срещат отново ... 9 години по-късно. Те прекарват заедно няколко часа в Париж, които променят живота им. Селин си има приятел, но не е щастлива с него, а Джеси е женен и с две деца, но усеща, че животът му не е пълноценен. Двамата прекарват един следобед заедно, за да решат дали да споделят бъдещето си. Какво си обещаха накрая?

 

В „Преди полунощ“ героите вече са заедно и имат две прекрасни близначки. Джеси прави всичко възможно, за да поддържа нормални взаимоотношения със сина си от предишния му брак. Въпреки усилията му връзката помежду им е обтегната. В същото време Селин трябва да вземе важно решение, свързано с кариерата й. Дали проблемите няма да развалят идилията между влюбените?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
samsam
преди 10 години
3
3
!
Отговори
мерси,че ми казахте,кои филми да не гледам.
Страница 1 от 1