.

Кое не е секси според момчетата?

Кое не е секси според момчетата?
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяко момиче иска да се чувства привлекателно, да бъде атрактивно и да не може да се отърве от мъжките погледи. Жените са готови да се подложат на какви ли не процедури за да са красиви, биха дали немалко пари за козметика, процедури и нови дрехи. Проблемът е, че мъжете мислят по малко по-различен начин. Някои неща, които мислиш, че са секси, всъщност според мъжете са отблъскващи. Сега ще ти разкажем повече.

 

Твърде много грим. Искаш да си зашеметяваща, затова когато излизаш си слагаш фон дьо тен, спирала, молив, сенки, червило, руж и от всичко по много. Това е отблъскващо за мъжете. Всеки иска да има привлекателна и красива приятелка, но начинът да си такава не се крие в многото грим. Мъжете обичат естествени жени. Ако се гримираш внимавай с количеството за да не отблъснеш партньора си.

 

Секс по програма. Мъжът по природа е ловец. Това означава, че той има нуждата да завоюва, да си играе и да се конкурира. Ако искаш да задържиш един мъж и да му е интересно, не бива да си предсказуема. Това означава, че дори да си решила тази вечер след кино или вечеря, да правите секс, то поне не го показвай. Ако му пишеш SMS, не му казвай директно какво искаш, а му напиши, че ти липсва или че очакваш да се видите тези дни.

 

Загасени светлини. Забелязала ли си, че повечето момчета се вълнуват много от технологии и обожават да гледат мачове и филми с HD качество. Това не е съвсем случайно. Оказва се, че мъжете изпитват наслада основно чрез очите си. Затова на тях им е неприятно ако ти загасиш лампите, когато правите секс. Неговото удоволствие произтича от това да те вижда гола и да ти се наслаждава. Ако лампите много те дразнят, прибегни до алтернативни светлини като по-малки лампи или свещи.

 

 

Преструвки. Мъжете не обичат да се преструваш в секса. За тях не е ценно да се правиш, че получаваш оргазъм. Много жени мислят, че това е ключът към стабилна връзка. Истината е, че това може само да развали отношенията ви. Ако преиграваш, на него няма да му стане приятно заради две неща: защото лъжеш и защото явно той не те задоволява.

 

Напиване. Виждала ли си как изглежда пияна жена? Със сигурност по-зле от пиян мъж. Напиванията са грозни и за двата пола, но проблемът е, че жените пият по-малко или нямат тренинг. Ако се напиеш и започнеш да вършиш глупости, това определено няма да му направи добро впечатление, особено ако се познавате от скоро.

 

Секс на първа среща. Забрави за филмите, които си гледала и се върни в реалността. Повечето момчета биха приели сексът на първа среща като нещо несериозно и вероятно не биха искали да имат сериозна връзка с теб. Това не означава месеци наред да му отказваш, само защото искаш да се правиш на недостъпна. Всеки случай за първа среща е най-добре да има само целувка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...