.

Колко често е нормално да правиш секс с гаджето?

Колко често е нормално да правиш секс с гаджето?
Снимка: Dreamstime

Замисляли ли сте се колко често е нормално да правите секс с гаджето си? Когато хормоните ви ви „тресат”, то ви се иска да се отдавате на интимни страсти винаги, когато можете – дори по няколко пъти на ден. Това е нещо напълно нормално, особено за младите хора, които отскоро са заедно и не са се наситили един на друг.

 

 

Но колко пъти седмично всъщност е нормално една двойка да прави секс?

 

Както вече споменахме в началото на връзката влюбените са постоянно заедно и правят доста често секс – всеки ден или по няколко пъти дневно. След време обаче нещата се променят. Връзката вече е отлежала и двойката прави секс 2-3 пъти седмично, а някои дори по-рядко. Това зависи и от нуждите на партньорите. Има хора, които се изнервят, когато не правят секс повече от седмица, а има и такива, на които 3-4 пъти месечно им е напълно достатъчно.

 

Според специалистите не е важно количеството интимни ласки, а качеството. Може да правите секс няколко пъти седмично и да не се чувствате задоволени, а може да се отдавате на интимност един път в седмицата, но да получавате огромно количество удоволствие. Много е важно да се уважавате в леглото, да не карате партньора си да прави неща, които не харесва и да не се държите егоистично! Сексът не е най-важното в една връзка, но определено оказва влияние. Ако искате взаимоотношенията ви да бъдат гладки, то трябва да се обичате, уважавате и да водите здравословен сексуален живот.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...