.

Какво трябва да знаеш, преди да изневериш ?

Какво трябва да знаеш, преди да изневериш ?
Снимка: thinkstockphotos.com

За съжаление, повечето хора изневеряват и не смятат това за нещо нередно. А дори и да го смятат, продължават да го правят. Защо? Защо човек трябва да нарани човека, когото обича, само за да повиши самочувствието си или да си разнообрази връзката? Може партньорът ви да не разбере за вашата изневяра и именно това ще ви даде успокоение, че може да го направите отново и отново, защото не се разбира така лесно. И така, докато все пак не ви хванат. Заслужава ли си и заслужава ли партньорът ви да бъде наранен заради вашето его и либидо?

 

Вижте няколко неща, които е добре да знаеш, преди да изневериш на половинката си:

 

 

Пренебрегваш питомното, за да гониш дивото – доста хора не осъзнават и не оценяват човека до себе си и околните винаги им се струват по-интересни и привлекателни. Едва, когато загубят половинката си, разбират колко много я обичат. За да не се стига до този момент, не изневерявайте! Няма смисъл да загубите човек, който ви обича и уважава заради единия секс.

 

Не прави това, което не искат да ти направят – помните ли като малки как учителките често ни казваха, че не бива да правим неща, които не искаме да направят и на нас. А никой не иска любимият човек да му изневерява. Затова не го правете и вие!

 

Рискуваш да те видят – колкото и да се криеш, шансът да те видят не е никак малък, особено ако живееш в по-малко населено място. Дори да не излезете навън, а ти да отидеш у тях или той/тя да дойде у вас, може да ви забележи някой съсед или случайно минаваш познат.

 

По-добре да си самотен, отколкото зарязан – има двойки, които не прекарват много време заедно. Някои от тях дори живеят на хиляди километри един от друг. Това обаче не е оправдание за изневяра! Вместо да се чудиш с кого да си легнеш, за да задоволиш нуждите си, по-добре направи нещо по-полезно – запише се на курс по чужд език, отдели време на семейството си или излез с приятели, които не си виждал скоро. Има толкова много неща за правене, не е нужно да нараняваш човека, когото обичаш!

 

Не си ляга с теб, защото си невероятен човек – хората, които са готови да правят секс с обвързани, определено не са за уважение. Повечето от тях си имат цели и амбиции, които гонят до последно. Най-вероятно са готови на секс, за да се възползват от финансовото ти състояние, да те изнудват или да кажат за случилото се и да съсипят връзката ти.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...