.

Кои са най-отблъскващите неща по време на секс?

Кои са най-отблъскващите неща по време на секс?
Снимка: Dreamstime

Какво представлява сексът и може ли донесе отрицателни емоции и преживявания на партньорите?

 

Сексът е съвкупление, което преди години се е правило с цел продължаване на човечеството, а днес се прави и за удоволствие. При всички животни, освен при делфините, сексуалният акт продължава да се прави с цел размножаване. Доказано е обаче, че делфините се събират за сексуални взаимоотношения и когато женската е извън размножителен период.

 

 

Сексът бива няколко вида – разнополов, еднополов, групов, вагинален, орален и анален.

 

Като цяло хората правят секс за удоволствие, но понякога се случва сред приятните емоции да се прокраднат и не чак толкова приятни. Вижте кои са едни от най-отблъскващите неща по време на секс:

 

Извратеност - в леглото всичко е позволено, стига да допада и на двамата партньори. Когато нещо е извън границите на разумното, то става отблъскващо. Ако обичате да правите нестандартен секс и да използвате играчки в леглото, дайте известно време на партньора си да ви опознае като човек и след това му споделете за предпочитанията си. И го направете деликатно, за да не го изплашите или отблъснете. Ако не иска да прави нещо по време на секс, не го насилвайте, защото сексуалният акт трябва да доставя удоволствие и на двамата партньори.

 

Гушкане - в това няма нищо лошо, но за съжаление, голяма част от представителите на силния пол не си падат по прегръдките и любовните обяснения след секса. А те са така любими на жените! Ако отскоро сте заедно, не се сърдете, че партньорът ви не иска да се гушкате и да си говорите мили неща. Това е присъщо на двойките, които се познават добре, обичат се и наистина искат да споделят чувствата си. Това става с времето, не прибързвайте!

 

Ниска хигиена - интимната хигиена трябва да е на високо ниво, за да нямате излишни здравословни проблеми и да не отблъсквате сексуалните си партньори. Това е нещото, което отблъсква най-много мъжете и жените. На никой няма да му е приятно да прави секс с човек, който мирише и не държи на външния си вид. Става въпрос за редовното къпане, обезкосмяване и използване на подходящи козметични продукти /при нужда!/.

 

Прекалено пъшкане – в порно филмите залагат доста на пъшкането, но в реалния живот нещата не седят точно така. Не казваме да не издавате никакви стонове, но не се вживявайте прекалено много.

 

Пасивност – по време на секс винаги единият партньор е по-активен от другия. Старайте се обаче да покажете, че имате желание да правите любов с половинката си, а не че просто отчитате дейност. Никой не обича да прави секс с „жив труп“. Проявете инициатива, покажете желание. Сексът не е най-важното в една връзка, но оказва сериозно влияние.

 

Недостатъци – когато човек е влюбен, той не вижда недостатъците, които има половинката му. Не така седят обаче нещата, когато чувствата не са толкова сериозни. Има хора, които когато си легнат с някого за пръв път, установяват, че не са сексуално привлечени от него. Или не харесват тялото, или размерът на мъжкото му достойнство/гърдите, или пък нещо друго ...


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...