.

Как да разнообразите сексуалния си живот?

Как да разнообразите сексуалния си живот?
Снимка: freedigitalphotos.net

Напълно е възможно сексът да ви стане скучен. Особено ако сте с един партньор от много време или просто не вкарвате никакво разнообразие, дори да сменяте гаджетата. Оказва се, че един от най-честите проблеми, от които се оплакват двойките е, че сексът става скучен. Явно е време за промяна. Не бива да се отчайвате, ако сексът вече не е толкова горещ и страстен, просто всичко зависи от вас да промените това. Сега ще ви дадем няколко препоръки, които ще ви помогнат да вкарате някоя друга новост в секса, а именно – промяна в позите.

 

Кучешката. Оригиналната кучешка е, когато жената е на колене и длани. Това е неприятно понякога, защото ръцете лесно се изморяват. Ако искате да разгорещите обстановката в кревата, опитайте да промените малко тази поза. Застанете на лакти и на колене. Така се променя ъгъла и усещането, което получавате и двамата. Освен това ръцете ви няма да се изморяват, защото на лакти ще имате по-добра опора.

 

Мисионерска с вдигнати крака. Може би мисионерската е най-скучната поза, според повечето хора. Ако и вие смятате така, защо не я разнообразите? Опитайте да си вдигнете краката и те да опрат на раменете на мъжа. Ако ви е трудно да се сгънете толкова, опитайте до където можете. Ако правите някои упражнения за разтягане или започнете да се занимавате с пилатес, или каланетика, няма да имате никакъв проблем.

 

 

Кажете „да“ на ездачката. Жените твърде често се притесняват от факта, че не изглеждат достатъчно добре. Това ги отказва от някои пози, защото се притесняват, че гаджето им ще спре да ги харесва или няма да му е приятно да види някои недостатъци. Истината е, че мъжете не мислят точно така и щом са с вас, значи сте красиви и привлекателни. Много жени не харесват ездачката, защото ги е срам или се притесняват от тялото си. Мъжете пък обожават тази поза, защото виждат желанието за секс в партньорката си. Обезателно я пробвайте, ако искате да разнообразите сексуалния си живот.

 

Кухня, баня - защо не? Защо не експериментирате в рамките на апартамента? Пробвайте различни пози, но в банята или в кухнята. Сутрешното кафе може да бъде много секси, ако получите по няколко оргазма като бонус. А душът е по-забавен, когато човек не е сам. В зависимост от обзавеждането човек може да е креативен и да измисли най-подходящата поза.

 

Последната препоръка е свързана с контрацепцията. Не бива да забравяте предпазните средства, защото те са много важни. Дори да си имате доверие и да сте се изследвали за болести, рискът от забременяване остава. Опитайте нов вид презервативи, който не сте пробвали. С вкусове, с точици, с различни аромати и цветове. Това може да направи сексът много по-вълнуващ.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...