.

Класация на сексуалните фантазии на жените

Класация на сексуалните фантазии на жените
Снимка: thinkstockphotos.com

Всеки човек си има различни предпочитания и желания по време на секс. Какво ще правите с партньора си под завивките си решавате вие, важното е и на двамата да ви доставя удоволствие и да не го правите насила или само за да угодите на половинката си. По време на секс трябва и двамата да изпитвате удоволствие и да се наслаждавате на случващото се. Преди години са смятали хората, които са имали еротични фантазии, за болни. В днешно време да фантазираш преди или по време на секс е нещо съвсем нормално. Дори е доказано, че хората, които фантазират за еротични изживявания в леглото, са по-пълноценни и щастливи личности. Статистиката показва, че повечето момчета и момичета започват да си фантазират между 11 и 13-годишна възраст, като с времето го правят все по-често. Въпреки че мъжете по-често се отдават на сексуални фантазии, жените също го правят. Вижте за какво най-често си мечтаят представителките на нежния пол:

 

 

Секс с непознат – представете си следната ситуация: отивате на заведение, сядате на масата, поръчвате се нещо за пиене и към вас се приближава чаровен мъж, който ви пита дали може да седне на вашата маса. Той е секси, той ви харесва и сексуалното напрежение се усеща във въздуха. След няколко минути вие вече плащате сметката и отивате в апартамента му, където правите невероятен секс. На другата сутрин се усещате, че дори не сте попитали за името му. За по-консервативните хора това си остава само фантазия, докато за други е нещо, което са изживели или ще преживеят в най-скоро време.

 

Ексхибиционизъм – има двойки, които обичат да правят секс на места, където могат да бъдат видени от непознати. Те се възбуждат повече и получават разтърсващи оргазми, когато са под напрежение и адреналинът им се е повишил. Затова, ако искате да изпитате подобно чувство, лятото може да експериментирате – секс на плажа, върху капака на автомобила, в планината, в кино салона и т.н. Когато навън е топло, места – бол.

 

Изнасилване – няма нормална жена, която наистина иска да преживее стреса от изнасилване, но доста представителки на нежния пол си фантазират за мръсен, суров, груб секс, в който те нямат право на глас и с тях се държат така, сякаш наистина ги изнасилват. Интересен е фактът, че наистина доста дами се възбуждат само при мисълта, че могат да бъдат изнасилени.

 

Господарката – за разлика от секса, в който жената е жертва на изнасилване, при половия акт с женска доминация, дамата взима нещата в свои ръце и прави това, което й доставя удоволствие. Мъжът обикновено е завързан за леглото и няма възможност да мърда. По време на акта жената контролира и прави с партньора си, каквото си поиска.

 

Тройка с друга жена – повечето жени сякаш предпочитат да правят тройка с двама мъже. Те не могат да делят партньора си с друга, а и повечето от тях не са способни да даряват с ласки друга жена. Има обаче дами, които с удоволствие биха си поиграли с представителка на техния пол. Това означава, че мъжът ще гледа отстрани, докато не бъде поканен да се включи.

 

Тройка с двама мъже – повечето мъже не искат да участват в такава тройка, но пък жените си фантазират за подобно изживяване. Въпреки че тази тройка е по-груба от другата, има дами, които искат да бъдат в леглото едновременно с двама мъже. Малко са обаче тези, които са го правили на живо. За повечето си остава еротична фантазия, която никога няма да бъде изпълнена.

 

Стриптийз – няма мъж, който да откаже на половинката си стриптийз. Повечето жени обаче се притесняват от телата си и затова не искат да танцуват еротично пред гаджето си. Но това не им пречи да си фантазират, че го правят и че се справят изключително добре. Вместо обаче това да е плод на техните фантазии, може да го направят реалност и да доставят незабравими еротични спомени на половинката си.

 

 

Пляскане – голяма част от представителките на нежния пол искат да бъдат напляскани като малко непослушно момиченце. Или поне да бъдат наказани с няколко леки шамарчета по дупето, затова, че са тооооолкова лоши.

 

Не се притеснявайте, че имате еротични фантазии и че искате някои от тях да станат реалност. Щом нещо ви доставя удоволствие и има с кого да го направите – действайте! Това, че се възбуждате от мисълта да бъдете „изнасилени“ от гаджето, не означава, че сте извратени или не проявявате съчувствие към жените, които наистина са станали жертви на изнасилване. Понякога човек се възбужда от странни неща, но в същото време е напълно нормален и води обикновен начин на живот.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...