.

Няколко тайни за по-добър секс [част първа]

Няколко тайни за по-добър секс [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Качественият секс е много важен за една връзка. Освен това, когато човек не е доволен от сексуалния си живот, дори да не е обвързан към момента, той просто не е доволен и не е щастлив. Сексът е много важен и за самочувствието ни. Сега ще ви разкажем кои са тайните на по-добрия сексуален живот.

 

Сексът не е само физическо привличане, но все пак… Знаем колко е хубаво да си прекараме романтична вечер, изпълнена с много нежност, любов и емоции. Но все пак сексът си е животинско привличане и е много важно как изглеждаме. Ако изглеждаме добре, можем да подобрим сексуалния си живот, защото се чувстваме харесвани. Тренирайте, обличайте се добре, купете си нови дрехи. Това ще ви накара да се чувствате по-харесвани и ще привличате повече внимание. Освен това, когато тренирате, ще сте в по-добра форма и сексът ще е по-задоволителен.

 

Вниманието ви кара да изглеждате секси. Ако вие сте харесвани от противоположния пол и получавате достатъчно внимание, толкова повече ще се харесвате и на партньора си. Учудвате се? Вниманието от противоположния пол винаги влияе на половинките ни. Когато всички зяпат гаджето ви, защото изглежда супер, вие оценявате наистина колко готин/а е тя/той.

 

 

Редовният секс е монотонен секс. Сексът винаги става скучен, ако не се опитвате да пробвате нещо ново и да се разнообразите. Сексът не е просто проникване. Трябва да има любовна игра, да се усеща привличането между партньорите, да усещате как копнеете за човека до вас. Разнообразявайте секса като пробвате нови пози, места, играете роли или експериментирате. Иначе рискувате да съсипете връзката си, заради лош секс.

 

Говоренето е секси. Когато двама партньори говорят за секс, това им помага да разберат какво харесва другия, какво иска, дали е доволен, какво очаква и какво може да се подобри. Говоренето относно секса наистина от голямо значение, защото така може да промените нещо, което вие или партньора ви не харесвате. Важно е да знаете дали гаджето ви е доволно от сексуалния ви живот и какво още има да се желае. Дори ако сте във връзка, в която все още не правите секс, говоренето пак е полезно, защото се опознавате.

 

Не бъдете постоянно голи пред партньора. Колкото повече голота показвате на гаджето си, в моментите, когато не сте интимни, толкова по-голям е шансът, сексът да спре да ви се получава. Това е така, защото свиквате да се гледате голи и не можете да се възбудите толкова лесно. Ако например отивате на купон, а гаджето ви е със супер секси дрехи, това не ви ли възбужда. Къса пола или дълбоко деколте ще са много по-секси, отколкото никакви дрехи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...