.

Кои са признаците на нещастната връзка? [част втора]

Кои са признаците на нещастната връзка? [част втора]
Снимка: Dreamstime

В една сериозна връзка не е необходимо да има само обич. Любовта е важна и е неизменна част от връзката, но освен това трябва да се уважавате, да имате тръпка, да се разбирате, да правите хубав секс. Проблемът е, че с времето някои чувства охладняват и от щастлива и пълноценна връзка, общуването ви се превръща във взаимно натоварване и скандали. Сега ще ви посочим някои знаци на нещастната връзка.

 

Мръсно подсъзнание. То е много важна част от всяка връзка. Ако чувствате, че желаете партньора си, представяте си го в различни сексуални фантазии, когато не сте заедно и не може да правите секс, си мечтаете какво ще правите в леглото, когато се видите; тогава всичко е наред. Но ако вече не искате да разнообразявате секса, не усещате кой знае какво привличане между вас и се заглеждате по други, значи нещо не е наред.

 

 

Различни посоки на живота. Ако връзката ви е щастлива и се обичате много, ще мислите за нещата в живота, които ви събират, а не за тези, които ви отдалечават. Всеки има свой живот и насоки, в които иска да се развива, това е нормално. Но ако в последно време мислите колко различия имате и как не си пасвате, това определено не е щастлива връзка.

 

Принципи и отговорности. С времето сте осъзнали, че връзката не е само обич и тръпка, тя има отговорности и правила. Ако започнете да ги нарушавате или да ви дразнят, значи нещо куца. Когато сте в щастлива връзка, ще искате с удоволствие да приемете всяка отговорност и да бъдете принципни. Ако връзката ви започне да ви натоварва повече, отколкото да ви радва, помислете си дали не е дошло време за раздяла.

 

Вина. Размахването на пръст на гаджето е много лесно, но не е правилно. Когато единият греши, а другият го обвинява, връзката се превръща в кошмар. Много е лесно да манипулирате партньора чрез чувство за вина, но замислете се дали искате такива отношения.

 

Его. Това е най-големият унищожител на връзки след изневярата. Всеки човек има его, но не всеки е егоист. В една сериозна връзка няма място за его и себичност. Ако искате да сте с гаджето си, да бъдете щастливи и любовта ви да расте, отървете се от егото си преди да е станало късно, защото това може да ви коства тежка и болезнена раздяла. Разберете, че в една връзка винаги двамата имат еднакви отговорности и са еднакво виновни, когато има проблем, скандал и спор. Недейте да се изкарвате винаги жертва и не натяквайте какво винаги вие правите, а партньорът ви – нищо.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...