.

Момичета, как да разберете, че ТОЙ ви изневерява? [част втора]

Момичета, как да разберете, че ТОЙ ви изневерява? [част втора]
Снимка: freeimages.com

Изневярата е изключително болезнено деяние, особено в тийнейджърска възраст. Някои хора умеят да лъжат добре, а липсата на опит при повечето тийнейджъри води до много страдание и неприятности. Ако гаджето ви изневерява, не е трудно да го хванете, стига да знаете как. Сега ще ви споделим кои са признаците, че той ви изневерява?

 

Той е объркан. Ако той има някаква афера с друга жена, вероятно е изплашен, объркан, развълнуван и емоционален. Може би се чуди какво да прави, как ще се развият нещата, дали вие ще разберете. Може да се опитва да избере една от вас или да иска да ви каже, че има друга, но да не знае как. Ако забелязвате, че той прекарва много време усамотен, замислен, вероятно има нещо гнило. В момент, в който забележите, че той се държи по този начин, веднага го питайте за какво мисли. Ако забележите, че се е стреснал, държи се неадекватно или не знае какво да каже, определено има защо да се съмнявате.

 

 

Той изглежда по-добре там долу. Тук не става дума за пластична хирургия или някаква процедура. Просто мъжете са по-различни от жените в доста неща, например в отношението си към бельото. За жените е важно да си купят хубави прашки/бикини/боксерки, които да са удобни, секси и красиви. Мъжете не са толкова взискателни към бельото си. Те държат повече на удобството, отколкото на цвят или друг признак.

 

Ако до скоро той е носил любимите си боксерки с анимационни герои, но изведнъж си е накупил ново секси бельо, не се учудвайте, вероятно иска да зарадва някоя друга. Ако забелязвате, че редовно се епилира, а до скоро не е обръщал внимание на космите в интимната зона, също има защо да се съмнявате. Явно се опитва да направи добро впечатление на новата си приятелка.

 

Парфюм. Старото правило за миризмите… ако той мирише на парфюма си, вероятно всичко е наред. Но ако усетите нещо по-различно, внимавайте. Женските парфюми доста се различават от мъжките и няма как да сбъркате ако той мирише на дамски аромат. Дори да се е опитал да го прикрие като се напръска с неговия парфюм, ароматите се смесва и отново личи. Ако имате съмнения, следете на какво ви миришат дрехите му.

 

Има следи по тялото. Понякога нещата стават разгорещени и не усещаме как оставяме белези по тялото на партньора, дори да се стараем да не го правим. Ако видите, че той има синки, смучки, одрасквания от нокти, които не са от вас, помислете си, как ли са се появили.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...