.

Как да си направиш готина интимна прическа у дома

Как да си направиш готина интимна прическа у дома
Снимка: thinkstockphotos.com

Преди години малко жени са обръщали внимание на интимните си прически, но в днешно време нещата седят по-различно. Въпреки че голяма част от представителките на нежния пол премахват изцяло космите отдолу, има и такива, които обичат да си разнообразяват и си правят най-различни интимни прически, като най-известната е „бразилската“, която представлява тънка черта по средата.

 

Жените в Древен Египет също са полагали грижи и са обичали разнообразието. Те са използвали къна и са си правили най-различни рисунки върху венериния хълм. В Европа интимните прически добиват популярност с появата на мини-бикините и нудистките плажове.

 

 

Какво трябва да знаят жените, които за пръв път ще си правят интимна прическа?

 

1. Може да ви се иска да експериментирате, но е препоръчително в началото да се спрете но по-лесен модел, който няма да ви затрудни. След време, когато придобиете опит, може да опитате нещо различно.

 

2. Най-лесно ще ви бъде да си направите прическа по време на къпане, когато кожата ви е мокра и насапунисана.

 

3. Не забравяйте, че областта на гениталиите е изключително чувствителна. Затова бъдете внимателни и се пригответе за болка, ако ще използвате епилатор или кола-маска. В началото ще ви боли доста, но с времето ще свикнете.

 

4.Препоръчително е интимните прически да НЕ се правят 3 дни преди и след месечния цикъл, защото тогава кожата е по-чувствителна и рискувате да ви боли. След като приключите с подстрижката, трябва да избягвате употребата на силни козметични препарати, да не се излагате на пряка слънчева светлина или да ходите на солариум.

 

Как да си направите интимна прическа у дома?

 

Разгледайте различните варианти и се спрете на един от тях. В началото е препоръчително да си избирате прически, които се правят лесно. Ще ви бъдат нужни огледало, самобръсначка, крем за депилация, сапун, пинсета и малка ножица. Кожата ви трябва да бъде мокра и насапунисана, за да не ви боли, когато се бръснете. Ако не постигнете така желания ефект, може да премахнете космите напълно и да опитате отново, когато ви пораснат след няколко дни.

 

Разнообразието у хората е изключително голямо, така че може да сътворите всичко, за което се сетите. Освен интимна прическа, може да си направите татуировки, пиърсинг или да смените цвета на космите си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Anonimka_99
преди 9 години
15
3
!
Отговори
:DDD
Kitty Bloom
преди 9 години
15
11
!
Отговори
Планирам да ги боядисам в искрящо зелено...
Страница 1 от 1