.

Как да го/я свалиш успешно според зодията [част първа]

Как да го/я свалиш успешно според зодията [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

Как да впечатлите Него или Нея, да привлечете и задържите вниманието на „мишената”, ако е зодия...

 

 

Овен



Той е активен и енергичен, но вероятно ще забележите, че му липсва фантазия. Лесно ще го задържите „в орбитата си”, ако го слушате заинтригувано и посрещате с блеснал поглед монолозите му. Като допълнение не е лошо да сте добре облечена без елементи на ексцентричност.

 

Ако искате да я свалите „нападайте” бързо и напористо. При нея действа схемата „всичко или нищо”. Тя едва ли ще се впечатли от цветя и подаръци, но идеята за разходка с велосипед през насечена местност определено ще й допадне. Купете ѝ билет за кино вместо цвете и пуканки, вместо шоколадови бонбони. Успехът ви е гарантиран.

 

Телец


Той е любител на силните усещания. Идеята за скок с бънджи, разходка с джет или превземане на планински връх ще го накара да ви отдели специално място както в сърцето, така и в мисълта си. Ако вие имате някакви опасения или не си падате по екстремни изяви, то поканете го на пица или на хепънинг с бира и чипс. Ще свърши работа, макар и за кратко.

 

Тя е нежна и любвеобилна. Всяка мила дума или комплимент ще я зарадва, но ако е съпроводено с покана за сладолед, сладкиш, бутилка натурален сок, гривничка, герданче или каквато още ви дойде на ум дреболия успехът ви ще е неоспорим. Няма значение какво развлечение ще й предложите, винаги трябва да е съпроводено и с нещо за хапване – действа й успокояващо.

 

Близнаци


Той винаги трябва да е в центъра на събитията и колкото събитията са по-динамични и непредвидими, толкова по-добре. Не ограничавайте свободата му и не приемайте думите му за „чиста монета”. Реагирайте с недоверие, прилагайте изненадващи ходове и няма начин да не задържите, ако не интереса, то поне любопитството му към себе си.

 

С нея никога няма да ви е скучно, даже напротив, през повечето време в нейната компания ще сте като „на тръни”. Ако ви гледа с усмивка и широко отворени очи не се заблуждавайте, че е влюбена. Нищо подобно! Тя е просто изключително любопитна и жадна за нови емоции. За да спечелите поне за кратко благоразположението й ви трябват две неща и то колкото е възможно в по-големи количества – пари и търпение.

 

Рак


Той е впечатлителен и обидчив, настроението му е променливо като борсов индекс, а принципите му – консервативни като британската конституция. За да го спечелите ще ви трябват доста скрити таланти. Проявете постоянство в облеклото, сръчност в действията и взаимност в разбиранията. Може би не веднага, но ако сте по-упорита и настоятелна скоро ще „попадне в клопката” ви.

 

Тя е нежна и привлекателна. Забелязвайки я веднъж трудно ще откъснете очи от нея. Ще я впечатлите с нещо магично, рицарско и романтично, с цвете, серенада под балкона или разходка с лодка. Спечелите ли веднъж сърцето й, значи е до край. Не се подвеждайте по крехката външност - раздялата е немислима, а изневярата – направо абсурдна.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...