.

Как да разбереш, че гаджето ти има малък пенис

Още подобни новини
Как да разбереш, че гаджето ти има малък пенис
Снимка: Dreamstime

Размерът на пениса е тема, която вълнува повече мъжете, отколкото жените. Въпреки че доста представителки на нежния пол се интересуват от големината на инструмента на партньора си, има и такива, които смятат, че по-важна е техниката. Ако си от първите и искаш да разбереш дали гаджето ти е надарено, още преди да сте правили секс, виж как може да разбереш:

 

 

Мъжете, които не са надарени, никога не говорят за пениса са – това му е болна тема и той се опитва всячески да я избягва. Представителите на силния пол, които имат голям полов орган, започват още от началото да говорят за него и да правят намеци за размера му. Ако новото ти гадже си мълчи и не иска да повдига темата, значи не е доволен от размера си. За разлика от жените, които нямат търпение да се оплачат и обсъждат нещата, от които не са доволни – стриите, целулита, излишните килограми и т.н., мъжете предпочитат да не повдигат теми, които ще скапят настроението им.

 

Имат голямо самочувствие – когато един мъж е комплексиран, той по всякакъв начин се старае да прикрие това, като най-често си слага маска и се показва пред околните като мъж с голямо его. Ако има финансова възможност, той започва да се обгражда от скъпи вещи, за да привлича вниманието на красивите жени към себе си. Мъжете с много пари, със скъпа кола, луксозен апартамент, скъпи дрешки и т.н. често имат проблеми в леглото, което компенсират с фалшивото си его.

 

Проповядват идеята, че „размерът няма значение“ - да, ако той е наистина добър любовник, знае какво да прави и къде да те докосва, размерът на пениса му наистина не е от огромно значение. Да, но жените искат по-надарени мъже, защото твърдят, че така изпитват по-голямо удоволствие по време на секс. Размерът може да няма значение, но според дамите „колкото повече, толкова повече“.

 

Правят страхотен орален секс – мъжете с малки пениси са наясно с факта, че не са добри любовници и трябва да компенсират половинката си по някакъв начин. Затова те стават изключително добри в оралните ласки. Често са толкова добри и толкова много се раздават, че жената получава няколко оргазма, още преди да са стигнали до същинската част.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
gur4o7o
преди 9 години
1
7
!
Отговори
Хаха...и това трябва да рече че ти е малък ли ? :D :D :D
papugai
преди 9 години
15
20
!
Отговори
Моя е голям, но размерът няма значение, а и с езика съм добър. Сега ще се кача във ферарито и ще отида на вилата ми на морето.
Страница 1 от 1