.

7 неща, които той очаква от нея, когато излязат за пръв път

7 неща, които той очаква от нея, когато излязат за пръв път
Снимка: thinkstockphotos.com

Първата среща винаги е напрегната - момчето и момичето се притесняват, защото искат да се покажат в най-добрата си светлина. Представителките на нежния пол прекарват часове наред пред гардероба, за да изберат най-подходящото облекло и прекарват още толкова време пред огледалото, за да се гримират и да си направят прическа. При момчетата нещата стават значително по-бързо, но пък и те са напрегнати по време на срещата, защото искат да оставят добро впечатление у момичето, с което са излезли. Виж какви очаквания имат повечето момчета, когато отидат на първа среща с момиче:

 

1. Тя ще бъде перфектно обезкосмена – всеки знае колко досадно е обезкосмяването. И докато мъжете обръщат най-много внимание на брадата си и пениса си и чат-пат на други части на тялото, жените трябва да се грижат старателно за краката си, подмишниците си, а някои и за ръцете и мустачките. Когато един мъж пропусне да се избръсне или изпусне някаква част, това не е проблем, но когато това се случи при момичето, останалите не са очаровани. Истината е, че на всеки се случва да не види и да пропусне някое друго косъмче. Не бива да съдите по едно момиче за това. Разбира се, едно е да видите, че се е постарала, но по една или друга причина е пропуснала някой участък, съвсем друго е да видите, че е занемарена и за нея космите не са проблем.

 

 

2. Ще ми пусне, ако бъда настоятелен - има момичета, които наистина са лесни и са готови да правят секс още на първата среща. Но те не са толкова много, колкото ти се иска. Слава Богу, голяма част от представителките на нежния пол имат нужда от поне няколко срещи, преди да си легнат с някого. Така че е глупаво да отиваш на първа среща с нагласата, че ще правиш секс, защото шансът да си тръгнеш разочарован е голям. 3. Не бива да ѝ се обаждам поне няколко дни – доста момчета си мисля, че момичетата имат нужда от няколко дни, преди да се чуят или видят с новия си обожател. Истината е, че никое момиче няма да се обиди или да се почувства притисната, ако се чуете на другия ден и ѝ предложите да се видите, когато имате възможност. Това с чакането е глупава идея.

 

4. Няма да има против да я прегърна за здрасти – повечето момичета наистина нямат против, но има и такива, на които няма да им бъде приятно да сте си толкова близки от началото. Ако не си сигурен как тя ще приеме прегръдката, по-добре ѝ подай ръка за здрасти.

 

5. Жените ядат малко – доста момчета си мислят, че дамите ядат като врабчета. Да, ама не! Има доста жени с голям апетит, които с лекота ще изядат повече ядене от теб. Така че не гледай странно, когато момичето, с което си на среща, са поръча повечко неща. Може да има апетит и добър метаболизъм и затова да хапва повечко. Радвай се, че тя е такава, защото е наистина досадно да имаш връзка с момиче, което е постоянно на диета и съответно е винаги е изнервена.

 

6. Представителките на нежния пол са изтъкани от грация и чар – както момчетата избухват понякога, така и момичетата го правят. Жените също са хора, така че е нормално да се ядосват, а понякога дори да псуват /въпреки че не е особено женствено, доста девойки го правят/. Не се учудвай, ако момичето, с което си на среща, се скара със сервитьора поради някаква причина. Някои девойки са по-темпераментни и не обичат да си мълчат, когато някой се държи некоректно с тях.

 

7. Жените са търпеливи и свалката може да продължи по-дълго време – както на мъжете им писва, когато имат интерес към някого, но нещата не се развиват бързо, така и на жените в един момент им омръзва и насочват вниманието си към друг. Така че, ако имаш интерес към някое момиче, покажи ѝ го, ако и тя те харесва, няма смисъл да си губите времето и да се сваляте. По-добре да прекарвате времето си като двойка, а не като хора, които все още се ухажват.

 

 

Много е важно, когато отидеш на първа среща, да нямаш никакви очаквания. Колкото повече очаквания има човек, толкова по-лесно ще се разочарова. Затова се облечи добре, отиди със самочувствие и се забавлявай, каквото и да стане, няма нищо да загубиш, с всяка следващата среща придобиваш опит, който ще ти бъде полезен.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
33
3
!
Отговори
Ядат много, защото повръщат често.Кви прегръдки, нормално е да я целунеш за здрасти, дори не знаех, че някой прави друго.Ще тръгнеш да и гледаш лицето за някой косъм ли, е толкова прости хора няма, също и да са с очи, които да успеят да го видят.
Страница 1 от 1