.

Трите основни причини, поради които ТОЙ къса с теб

Трите основни причини, поради които ТОЙ къса с теб
Снимка: Dreamstime

Рано или късно всяка връзка приключва. Понякога си наранен, друг път се чувстваш прекрасно. Истината е, че да те зарежат не е никак приятно и за да не ти се случва често, трябва да знаеш какво провокира гаджетата ти да поискат да се разделите. Най-основните причина са три:

 

1. Искаш нещо повече или нещо различно – има хора, които не обичат дългите връзки, защото в един момент им омръзва и имат нужда от разнообразие, имат нужда от нещо ново или различно. Ако започнеш да мрънкаш на гаджето си, че нещата между вас не вървят и че няма конкретна причина, просто според теб връзката ви е еднообразна или скучна, рано или късно той ще реши да прекрати твоята агония. Не се учудвай, че всяко твое гадже къса с теб, след като му кажеш директно в очите, че ти е скучно, когато сте заедно.

 

 

2. Държиш се като негова майка – всеки тийнейджър и млад човек се опитва да се отдалечи максимално от своите родители, затова е груба грешна да се държиш като негова/нейна втора майка. Все пак гаджето ти е достатъчно голямо, за да се грижи само за себе си. Остави го да прави грешки и да се учи от тях. Ако поиска помощта ти, дай му съветите, които смяташ, че трябва да получи, но в никакъв случай не го поучавай, без да те е помолил. Рано или късно ще ти бие шута, защото никой не иска да има още една майка. Гаджето си е гадже, а не родител!

 

3. Все още е дете – няма как да имаш сериозна връзка с човек, който не е достатъчно узрял за това. Ако гаджето ти все още се чувства и се държи като дете, връзката ви е обречена. В един момент той ще поиска свободата си и ще си я получи, като те зареже. Недораслите момчета трудно издържат на дългите и сериозни връзки, защото искат да разполагат с цялото си свободно време, а това е невъзможно, когато си имат гадже. Ако все пак държиш да сте заедно, трябва да имате по-либерална връзка – да се виждате, но да не прекарвате прекалено много време заедно, за да може той да има достатъчно време за своите приятели и за щуротиите, които е свикнал да прави с тях.

 

Разбира се, има и други причини, заради които гаджето ти може да те зареже. Хубаво е, когато приключваш една връзка да разбереш причините за това, за да може да коригираш поведението и характера си занапред, защото е напълно възможно това, което не се е харесало на последния ти партньор да не допада и на следващия. Колкото по-рано се промениш към добро, толкова по-добре за теб.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...