.

Защо не е готино да правиш секс и родителите ти да са наблизо

Защо не е готино да правиш секс и родителите ти да са наблизо
Снимка: Dreamstime

На тийнейджърите, които живеят с родителите си, не им е никак лесно да си осигурят терен за правене на секс. Докато са още ученици те най-често използват следобедите, когато родителите им са на работа, но не всички имат нормирано работно време или работят. Някои майки са домакини и прекарват по-голямата част от деня си у дома, което е голяма спънка за младежите, които искат да се отдадат един на друг. Да правиш секс, когато родителите ти са у дома, не е най-добрата идея, но доста млади двойки го практикуват. Виж кои са нещата, които могат да развалят момента и страстта да си отиде:

 

1. Опитваш се да бъдеш секси и да привлечеш вниманието на гаджето си в стаята ти, която все още прилича на детска с плюшените играчки из нея и плакатите на тийнейджърските банди. Трудно ще възбудиш половинката си, ако стаята ти е изцяло в розово или пък навсякъде има неща, които са характерни за 10-годишно дете, но не и за младеж.

 

 

2. Трябва да бъдете максимално тихи или да изчакате родителите ти да заспят, преди да се отдадете един на друг. Това чакане и насилственото неиздаване на звуци често убива страстта. А и повечето пъти леглото ти скърца издайнически.

 

3. Знаете, че разполагате с малко време насаме, затова бързате да го направите, като по този начин губите половината удоволствие от акта.

 

4. Готови сте да си причините болка, само и само да не изохкате от удоволствие. Случвало ви се е да захапете устните си силно, когато получавате оргазъм и след това дълго време да тече кръв от тях. Заслужава ли си болката?

 

5. Нямате презервативи под ръка и ти се налага да ходиш да търсиш безшумно в банята, където знаеш, че родителите ти си крият своите.

 

6. Шъткате си един на друг на всеки 10-15 секунди, защото забравяте от удоволствие, че трябва да сте максимално тихи, за да не ви надушат какво правите.

 

7. Притесняваш се, че майка ти чува всичко, което става в стаята ти и не знаеш как ще я погледнеш после в очите, без да свеждаш поглед надолу.

 

8. Съобразяваш се със скърцането на леглото и за да не те чуят вашите, отивате на земята да правите секс, а това определено е болезнено изживяване, което ще остави болезнени синини у единия или у двамата партньори.

 

9. Не можете да се отпуснете и да се отдадете напълно на удоволствието, защото постоянно слухтите и всеки път, когато чуете звук, се притеснявате, че някой идва към вас, ще отвори вратата на стаята и ще ви завари голи в леглото /или около него/.

 

10. Когато си тръгваш от дома на гаджето си избягваш срещата с неговите родителите, защото се притесняваш, че са ви чули да правите секс. Нормално е двама млади души, които се обичат, да правят секс, но родителите не се кефят на идеята да чуват неприлични звуци, идващи от стаята на техния син/дъщеря.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...