.

Съвети за орален секс, дадени от опитни жени (+ 18)

Съвети за орален секс, дадени от опитни жени (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

Мъжете обожават оралния секс. Разбира се, повечето от тях предпочитат да го получават, а не да го практикуват. Всяка представителка на нежния пол си има стил, на който се е научила сама /или не съвсем/ и който следва. Няма нищо по-ценно от съветите, дадени от жени, които имат опит с оралния секс. Ако темата ти е интересна и искаш да научиш повече, тази статия ще ти бъде от полза.

 

„Когато почувствам умора, докато доставям орално удоволствие на партньора си, просто намалявам темпото и наблягам на ласките с ръка. Според мен тази промяна се отразява добре и на мъжа“ - А.

 

 

„Винаги слагам лубрикант на пениса на партньора ми, защото смазката ми помага, а него го кара да се чувства по-добре. Никой мъж не обича да му правят орална любов, когато пенисът му е сух, защото това му носи болка, а не така очакваното удоволствие“ - С.

 

„Преди да започнеш да му правиш орална любов, попитай го директно какво му харесва. Няма смисъл взаимно да се мъчите, докато разбереш какво му доставя удоволствие. Зрели хора сте, щом правите секс, така че трябва да може и да си говорите спокойно и открито на всякакви теми“ - М.

 

„По време на орален секс жените може да използват и ръцете си, за да доставят допълнително удоволствие на партньора си. Мъжете обичат разнообразието“ - В.

 

„Когато виждаш, че гаджето ти скоро ще свърши, може да приложиш някакъв трик и да отложиш кулминацията. По този начин оргазмът, който ще получи, ще бъде по-силен и продължителен“ - Р.

 

„По време на орална любов е хубаво да си мислиш за удоволствието, което доставяш на човека, когото обичаш. По този начин ще се раздаваш повече и ще ти харесва и на теб това, което правиш“ - Я.

 

„Издавай звуци, докато му правиш орална любов. Мъжете определено се възбуждат от това. Може да добавиш и мръснишки погледи и думи от време на време“ - Т.

 

„Когато се умориш и имаш нужда от малка почивка, започни да си помагаш с ръцете, а езика си може да съсредоточиш върху върха на пениса. Не забравяй обаче, че той има нужда от ласки и по-надолу“ - Б.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...