.

Хората в провинцията се влюбват по-бързо от тези в градовете

Хората в провинцията се влюбват по-бързо от тези в градовете
Снимка: Dreamstime

На всеки човек му отнема различно време, за да се обясни в любов на половинката си. Наскоро направено проучване показва, че жителите на Уелс са тези, които най-бързо казват „Обичам те!“ на партньора си, пише в. „Daily mail“.

 

 

При средна норма на влюбване от 112 дни за Великобритания, жителите на Уелс съкращават сроковете с цели 50 дни. Най-трудно се влюбват лондончаните и произнасят заветното „Обичам те!“ 63 дни след средната норма, което е горе-долу половин година след началото на тяхната връзка.

 

На жителите на Шотландия им отнема 154 дни, за да признаят чувствата си. Когато са на крилете на любовта, те обаче са доста пестеливи и казват на половинката си колко много я обичат едва 2-3 пъти седмично.

 

Британците от югоизточната и югозападната част на Великобритания също са доста лаконични относно чувствата си.

 

След редица проучвания е установено, че хората се влюбват за по-малко от четири месеца в Западен и Източен Мидланд, в Северна Ирландия, в Йоркшир, в Източна Англия, в Североизтока и Северозапада. Два пъти по-голяма е вероятността мъжете първи да се обяснят в любов и да си спомнят деня, когато са го направили.

 

Статистиката показва още, че романтичните връзки стават сериозни по-бързо в провинцията, отколкото в големите градове.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
FunkyPie
преди 9 години
1
3
!
Отговори
щото там популацията е по-малка и хората бързат да намерятduuh.
Страница 1 от 1