.

Кои са мъжете, които правят най-добър и задоволителен секс

Кои са мъжете, които правят най-добър и задоволителен секс
Снимка: Dreamstime

Всеки иска да се представя добре в леглото и да изпитва максимум удоволствие от секса. Наскоро стана ясно, че представителите на силния пол, които активно поемат женските задължения в домакинската работа, се радват на по-добър секс, пише в. „Daily mail“.

 

 

До този извод стигнали учените, след като изследвали 4 500 брачни двойки, които сключили брак преди 20 години. Резултатите показват, че мъжете, които помагат на половинката си с домакинската работа, са правили секс доста по-често от останалите. Качеството на интимния живот също било по-високо при мъжете, които се включвали активно в готвенето и чистенето.

 

"Ако мъжете знаеха, че ще бъдат възнаграждавани по-често със секс, когато се включат  активно в "женската" домакинска работа, те веднага биха грабнали прахосмукачката!", твърдят учените.

 

Това обаче не означава, че представителите на силния пол трябва напълно да изземат домакинските задължения от жените, защото това има точно обратния ефект върху секса и той става адски незадоволителен.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
2
12
!
Отговори
"Ако мъжете знаеха, че ще бъдат възнаграждавани по-често със секс, когато се включат активно в "женската" домакинска работа, те веднага биха грабнали прахосмукачката!",-------------------------------------------Ако го знаеха нямаше да се женят, а направо да си плащат.
Страница 1 от 1