.

Кои са признаците на лошия секс [част първа]

Кои са признаците на лошия секс [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

Ако сексуалният ви живот не е задоволителен, няма как да го скриете. Човек започва да се колебае в партньора си, става раздразнителен и неуверен. Липсата на качествен секс може да се окаже пагубна за връзката. Партньорите започват да се карат, дразнят се за дребни неща един на друг и сякаш ставате друг човек. Лошият секс е причина много хора да развалят отношенията си. Кои са признаците на лошия секс?

 

Мислите си за нещо друго. Докато правите секс за какво си мислите? Ако се уловите, че в главата ви има мисли, много различни от секс, помислете си, изобщо харесва ли ви да сте с този човек? Срещата с приятели, домашното, проектът по география или почивката, която планирате не са подходящи теми за размисъл, докато правите секс.

 

 

Мислите си за някой друг. Случвало ли ви се е да правите секс и да мислите за друг човек? Ако е така, вероятно не си падате много по партньора си, нито ви харесва да правите секс с него. Вероятно си фантазирате, че правите секс с друг човек, за да се опитате да се насладите поне малко на интимността ви. Това не е решение, явно сексът с този човек наистина ви куца.

 

Нямате търпение всичко да приключи. Ако отидете на кино и филмът е скучен, вероятно нямате търпение той да свърши, за да си тръгнете. Същото е и в секса. Ако не ви харесва, няма да имате търпение всичко да приключи и да се отдадете на друго занимание. Ако сексът ви харесва наистина, ще се молите да не свършва или ще настоявате веднага за още.

 

Практикувате само една поза. Вероятно наистина правите лош секс, ако винаги сте в една и съща поза. Защо не вкарате малко разнообразие. Ако не можете да измислите нищо, потърсете нови пози, със сигурност ще си харесате. Сексът само в една поза е скучен и е разбираемо, ако не ви харесва. Няма лошо ако правите секс в няколко пози, които често повтаряте, стига да ви харесва. Сексът трябва да бъде удоволствие и за двамата партньори. Ако не ви харесва, поговорете си и вкарайте някоя нова поза. Не е нужно да се правите на акробати, за да получите повече удоволствие. Има лесни пози, които могат да са доста приятни.

 

Получавате повече удоволствие от мастурбация, отколкото от секс. Това определено е белег, че правите незадоволителен секс. Няма лошо в самозадоволяването, но не може да ви харесва повече от секса. Ако намирате мастурбирането за по-приятно от секса, определено имате проблем.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...