.

Как да зарадваме приятелката си [част първа]

Как да зарадваме приятелката си [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки мъж иска да направи приятелката си щастлива. Ние изобщо не се съмняваме, че момчетата имат желание, но вярваме, че двата пола трудно се разбират. Така понякога дамите са нещастни без действително гаджетата им да са ги наранили. Хубаво е да се опитате да ощастливите приятелката си с малки жестове. Тя ще го оцени и наистина ще се чувства добре. Сега ще ви дадем няколко съвета.

 

Благодарете ѝ. Всеки човек обича да се чувства полезен. Ако тя е направила нещо за вас, покажете ѝ, че го оценявате. Дори да е ежедневен и дребен жест, покажете на приятелката си, че цените нейните усилия. Така тя ще се почувства много по-добре и ще усети, че има смисъл в това, което тя прави.

 

 

Карайте я да се смее. Наистина това е банално и сигурно постоянно чувате, че жените харесват мъже с чувство за хумор. Да, така е. Наистина за жените е важно да бъдат разсмивани. Ако в последно време ви се вижда, че тя рядко се усмихва и не е много щастлива, помислете си дали я разсмивате достатъчно. Смехът е лекарство и е добре да го използвате постоянно.

 

Сгответе ѝ. Разбираме, че вероятно ви коства дори да изпържите яйца. Кулинарните ви познания не са важни, от значение е желанието. Пробвайте да направите нещо, което тя обича. Помислете си кое е любимото ѝ ястие и го направете. Ако ви е много трудно, пробвайте с нещо по-лесно за приготвяне. Не забравяйте, че тя ще оцени, дори да сте направил салата. Важен е жестът, трябва да се оцени старанието. Вашата приятелка със сигурност ще се почувства в рая, ако я посрещнете дори с пържени яйца.

 

Показвайте близост. Бъдете спонтанни и я целувайте, галете я, дръжте я за ръка, бъдете близо до нея. Това е много важно за всяка жена, тя обича близостта и с удоволствие ще приема всяка ваша целувка, всяко докосване. Тези малки неща ще я усмихнат и ще оправят настроението ѝ за цял ден.

 

Не я карайте да върши домакинската работа. Отживелица е да се смята, че има „мъжка“ и „женска“ работа. Най-добре е да разделяте задълженията си вкъщи. Ако сте заедно през деня, измийте вие чиниите от обяд, а не очаквайте тя да свърши всичко сама. Това ще ѝ покаже, че я уважавате и не я приемате като съдомиялна или професионална чистачка.

 

Помагайте ѝ с нещата, които тя сама не може да свърши. За едно момиче е невъзможно да си оправи сама компютъра или поне тези мацки, които могат, са рядкост. Ако нещо не работи, погледнете го, опитайте се да помогнете. Това ще я направи много щастлива, защото е жест от ваша страна.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...