.

Как да зарадваме приятелката си [част втора]

Как да зарадваме приятелката си [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки мъж иска да направи приятелката си щастлива. Ние изобщо не се съмняваме, че момчетата имат желание, но вярваме, че двата пола трудно се разбират. Така понякога дамите са нещастни без действително гаджетата им да са ги наранили. Хубаво е да се опитате да ощастливите приятелката си с малки жестове. Тя ще го оцени и наистина ще се чувства добре. Сега ще ви дадем няколко съвета.

 

Играйте игри или спортувайте заедно. Игрите не са само за деца. Възрастните също могат да прекарват свободно време в какви ли не игри. Писнало ви е вече да ходите на едни и същи места и да правите едно и също всеки път. Защо не пробвате да поиграете Скрабъл или шах? Отидете на билярд, вземете и приятели, за да се забавлявате заедно с тях. Друг вариант е да поиграете волейбол или федербал. Така ще се раздвижите доста добре, а същевременно ще прекарате време заедно. Дори можете да отидете на фитнес. Повечето жени обичат да ходят с компания, защото така е по-забавно.

 

 

Накарайте я да се чувства красива. Понякога жените могат много лесно да се депресират. Когато са тъжни, жените се опитват да се разведрят като се грижат за външния си вид. Ако гаджето ви е в лошо настроение, не ѝ се сърдете, не я обвинявайте, че мрънка. Заведете я на маникюрист, подарете ѝ СПА процедура или прическа в любимия ѝ салон. Това наистина може да промени настроението ѝ за броени минути и ще забрави депресиите.

 

Правете ѝ малки подаръци. Не е нужно да давате много пари, за да впечатлите приятелката си. Дори малките подаръци правят голямо впечатление. Например ако си е харесала рокля в някой магазин, можете да ѝ я подарите. Ако обича животни, винаги можете да ѝ направите дребен подарък, свързан с любовта ѝ към животните. Ако сте сръчен, направете нещо с ръцете си. Това би бил чудесен подарък.

 

Изслушвайте я. Винаги я изслушвайте и не пренебрегвайте това, което иска да ви каже. За жените е важно да могат да водят разговор с гаджето си и да се чувстват разбрани. Не е нужно винаги да търсите решения за проблемите ѝ, просто ѝ дайте шанс да сподели.

 

Давайте ѝ нужното пространство. Всеки човек има нужда от лично пространство, затова не бива да пренебрегвате нейните нужди. Не ставайте досаден и не я задушавайте. Жените не обичат да бъдат обсебвани. Поставете се на нейно място и помислете как бихте се чувствали, ако тя ви задушава.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...