.

Как да възбудим партньорката си [част втора]

Как да възбудим партньорката си [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Знаем, че липсата на опит понякога може да бъде много демотивираща, особено за момчетата. Факт е, че няма как човек да се роди научен и трябва да добиете опит, за да станете добри в леглото и като цяло да общувате лесно с противоположния пол. Не бива да се тревожите, че не знаете как да процедирате с момичетата. Всичко се учи. Сега и ние ще ви помогнем с няколко съвета как да възбудите приятелката си.

 

Намажете я с лосион. Повечето мацки обичат след баня да се мажат с лосион и да усещат кожата си мека и нежна. Защо не пробвате да я намажете вие? Ако тя си е взела душ, възползвайте се от случая. Сложете на дланите си няколко капки лосион и започнете да го разнасяте по тялото ѝ с нежни движения. Започнете с ръцете ѝ, след това започнете да я целувате, намажете цялото ѝ тяло. Не слагайте прекалено много лосион, защото ще е неприятно на кожата.

 

 

Играйте на „истината или се осмеляваш“. Това изобщо не е детинско. Може да бъде много възбуждащо и еротично. Освен това може да се опознаете още по-добре и да научите нови неща за партньора си. Ако прибавите и чаша вино към играта, краят на вечерта може да се разгорещи много. Старайте се да поддържате сексуалната тематика в играта, за да е по-интересно.

 

Секси ум. Жените и мъжете се възбуждат по различен начин. На едно момче му трябва красиво момиче и веднага е готов. При жените не е точно така. Те не се възбуждат толкова от визуалните характеристики на гаджето си, колкото от разговори, действия, внушение дори. Затова пробвайте да ѝ разкажете какви фантазии имате с нея. Ако тя ви е споделяла, че харесва нещо конкретно в секса, не го пропускайте, а го опишете как си го представяте.

 

Възбудете я, когато тя най-малко го очаква. Защо не пробвате да я възбудите, докато спи? Това наистина би било неочаквано за нея. Но уверяваме ви, че ще ѝ хареса. Жените обичат да бъдат изненадвани, да виждат инициатива от мъжка страна. Пробвайте и няма да останете разочаровани. Дори отначало да ѝ се спи, скоро след това ще е забравила за сънищата.

 

Ново място. Пробвайте да правите секс на различно място, ново за вас. Измислете нещо, което да е удобно, чисто и тематично. Ако сте за първи път на море заедно, задължително правете секс на плажа или на друго място, близо до морето. Така ще ви остане спомен завинаги.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...