.

Какво означат неговите звуци и стенания по време на секс

Какво означат неговите звуци и стенания по време на секс
Снимка: Dreamstime

Това, което гаджето ти казва по време на секс, не е без значение. Ако искаш да разбереш какво му се върти в главата, трябва да обърнеш внимание на това, което говори, докато сте в леглото.

 

Сумти - звуците, които издава, са нещо от сорта на „Ох, ох ... охх ... мммм ... ъъъх “.

 

Определено имаш късмет, защото за него най-важното е ти да получиш оргазъм. Не, че и той не иска да изпита удоволствие от секса, но ти си на първо място. Той сумти, защото се старае да не свърши, преди ти да си получила оргазъм. Мъжете издават такива звуци, когато свиват мускулите си и задържан дъха си, за да отложат еякулацията.

 

Когато усетиш накъде вървят нещата, опитай се да забавиш темпото, особено ако ти владееш положението. Може да смените позата или да спреш за мъничко и да го целуваш, без да се движиш.

 

Диша тежко – тези звуци няма как да бъдат описани, но знаеш за какво става въпрос.

 

За представителите на силния пол е нещо напълно нормално да сдържат емоциите си. Те не биха споделили как се чувстват, защото го смятат за слабост.

 

 

Определено нямаш нужда от мъж, който ще ти надуе главата по време на секс, но е хубаво партньорът ти да обелва по някоя дума от време на време. Задавай му въпроси, на които може да отговаря с „да“ или „не“. С времето ще свикне, че може и да казва по нещо, когато прави секс и ще се отпусне.

 

Коментира – неговите коментари са нещо от сорта на „Сега ще те целуна по врата, после ще сляза надолу по корема ти, а междувременно ще те галя по гърдите“.

 

Според него това ти действа секси и затова се старае да коментира всяко свое движение. Теб най-вероятно те дразни, но поне знаеш, че полага усилия, за да те възбуди и да ти е хубаво, което определено е много мило от негова страна.

 

За да го накараш да говори по-малко, отколкото си е наумил, трябва да наблегнеш на целувките по устата. Всеки път, когато се опита да каже нещо, го целувай страстно. След като приключите му кажи, че постоянните му коментари те разсейват и не можеш да се отпуснеш и насладиш напълно на случващото се. Той ще те разбере и ще престане, защото за него е важно да ти е добре по време на секс.

 

Споменава Господ – въпреки че не бива излишно да се споменава името на Господ, той го прави: „Ааааа, Господи, направооо е невероятно!! Иисусе Христе, полудявам от кеф!“.

 

Той обича да говори от време на време по време на секс, но не знае дали на теб ти допада, затова почва отдалеч. Всъщност си пада по мръсните приказки, но се притеснява да ги изрича, защото ти може да имаш против. Затова към момента се задоволява със завоалираните си желания.

 

Ако искаш партньорът ти да се отпусне и да говори това, което му доставя удоволствие, покажи му дивата си страна. Качи се отгоре му, захапи го по рамото и забий ноктите си в гърба му. На него със сигурност ще му хареса.

 

Стене шумно – звуците му са нещо от рода на „Ооооооо! Оооооох!“.

 

Мъжете, които стенат шумно, като цяло са супер чувствителни личности, които обаче се държат егоистично в леглото. Той е толкова погълнат от себе си и удоволствието, което си доставя, че не ти обръща почти никакво внимание.

 

Трябва да го помолиш да бъде малко по-тих и да ти обръща повече внимание. Намекни му да намали децибелите, когато е възбуден. В момента, в който почне да стене шумно, сложи пръста си върху устата ми и му кажи, че съседите ще викнат полиция, защото сте прекалено шумни. Той със сигурност ще разбере, че визираш него, а не себе си.

 

Псува - той си служи с псувни дори в леглото „Мама му дееееба, колко е яко! Ти си жестока, да му се не види!“.

 

Най-вероятно той е от хората, които не сдържат емоциите си и се държат егоистично в леглото. Мъжете, които псуват по време на секс, го правят, защото на тях им доставя удоволствие и по този начин релаксират. А и са го чували доста често в порно филмите и смятат, че това е готино и се харесва на жените. Да, мръсните приказки определено са възбуждащи за някои дами, но псуването не се харесва на никого.

 

След като приключите, хубаво е да повдигнеш темата и да я обсъдите. Не го нападай, по-скоро се опитай разговорът да бъде в шеговит тон. Ако не разбере намеците ти, кажи му директно, че понякога мръсните думи може да ти действат възбуждащо, но това не означава, че трябва да псува постоянно по време на секс.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...