.

Защо се караме с гаджето, когато сме заедно на почивка

Защо се караме с гаджето, когато сме заедно на почивка
Снимка: freedigitalphotos.net

Лятната почивка е времето, в което трябва да се отдадем на пълен релакс, купони и приятни мигове. Без значение, дали сме на планина, или море, трябва да си намерим готина компания и да си прекараме добре. Ясно е, че ако хората, с които сте на почивка, ви дразнят, вероятно ще съжалявате, че изобщо сте тръгнали. Затова повечето хора, които имат гадже, решават да заминат на почивка с него. Това, което си представят най-често е романтика, море/гора, слънце, вие сами, любов. За съжаление, истината често пъти е много по-различна. Оказва се, че 63% от първите съвместни пътувания са и последни. Защо това се случва?

 

Показвате истинската си същност. Няколко дни може да са достатъчно време, за да покажете какви сте в действителност. Ако връзката ви е на няколко месеца, вероятно не се познавате напълно. Особено, когато не живеете заедно. Може да се разбирате перфектно в ежедневието си, да нямате никакви проблеми и никога да не се карате, но вероятно се виждате за по няколко часа на ден. Ако сте 24 часа заедно, нещата са малко по-различни. Тогава всякакви маски падат. Не бива да се тревожите, ако видите, че гаджето ви не е такова, каквото сте си представяли. По-добре да го разберете сега, отколкото след години.

 

 

Пари. Финансите са много важен фактор, няма защо да се заблуждавате. Ако вие си правите сметка на парите, внимавате как харчите и искате да сте разумни, има шанс партньорът ви да не е такъв. Някои хора имат широки пръсти и не се замислят къде оставят парите си. Това може да ви вбеси, защото определеният бюджет за почивка може да свърши непредвидено. Определено е дразнеща и другата крайност, ако гаджето ви е стиснато и не иска да похарчи дори дребни суми за елементарни неща, може да ви изкара извън равновесие.

 

Ревнува. На почивка хората се отпускат, комуникират много по-лесно и се завързват нови запознанства. Не е нужно да правите нещо, за да се намери кой да ви сваля. Не забравяйте, че някои хора са отишли на почивка именно с тази цел. Ако видите ревност в гаджето си, а до сега не сте забелязвали, не се учудвайте. Помислете си все пак дали тя е в рамките на нормалното. Ако той/тя прекалява с ревността, може да се стигне и до раздяла.

 

Изключително ви дразни бъркотията. Така е, някои хора са много разхвърляни. До сега не сте знаели, че гаджето ви е такова? Ако той/тя не живее сам, вероятно родителите се грижат изцяло за дома. Някои майки подреждат стаите на децата си и така не може да се разбере, че този човек е разхвърлян. Когато останете сами за няколко дни, ще разберете дали той/тя е такъв/такава.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...