.

Защо да НЕ афишираме любовта си чрез социалните мрежи

Защо да НЕ афишираме любовта си чрез социалните мрежи
Снимка: Dreamstime

В последно време не можем да си представим живота си без социалните мрежи. Някои хора са наистина пристрастени към тях и не минава и ден без да следят профилите си. Така останалите потребители стават свидетели на някои дразнещи приятели, които публикуват постоянно статуси, безсмислени снимки и се тагват всеки час от различно място. Върхът вече са любовните излияния и стотиците релфита, които ни заливат от всякъде. Сега ще си поговорим повече именно за това, защо не е добра идея да афиширате любовта си чрез социалната мрежа.

 

Дразните останалите потребители. Колкото и да не ви се вярва, това е дразнещо, особено ако не са ви близки приятели. Със сигурност много хора се радват, че сте щастливи, но си помислете дали не е досадно всеки втори пост да е ваша снимка с гаджето и клиширано послание. Няма лошо в споделянето на снимки и постването на статуси, но не го правете по десет пъти на ден. Рискувате някои хора да ви премахнат от приятелите си.

 

 

Давате повод за клюки. Не всеки ви желае доброто и вие много добре знаете това. Има хора, които просто обичат да клюкарстват, без значение дали вие сте ги засегнали с нещо, или не. Ако постоянно показвате любовта си чрез фейсбук, рискувате много хора да плетат интриги и да се занимават с неща, които не  са тяхна работа.

 

Някои ще завиждат. Има хора, които са наистина нещастни в личния си живот. Те си мечтаят за голяма любов и готино гадже. Това е една от основните причини някои да ви завиди. А случи ли се това, очаквайте камъни във вашата градина. Зложелателите няма да ви оставят дълго щастливи, ще се опитат по всякакъв начин да съсипят връзката ви. Не се оставяйте да бъдете прицел на злобни хора.

 

Пристрастявате се. Има хора, които не могат да живеят без социалните мрежи. Ако сте свикнали да публикувате често и всеки ден да следите профила си, може да се пристрастите. В един момент неусетно най-важното за вас ще бъде колко харесвания сте събрали. Помислете си хубаво дали не прекалявате с употребата на социалната мрежа.

 

Не показвате любовта си по друг начин. Неусетно вие сякаш спирате да показвате любовта на гаджето си, освен в социалната мрежа. Така вместо да му звъннете по телефона, за да му кажете, че го обичате, вие пишете дълъг пост, пълен със сърца. Вече не правите подаръци без повод на гаджето си, а му се обяснявате в любов чрез интернет. Това може да развали връзката ви, защото измествате ценностите си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...