.

Хубаво ли е гаджето да ти плаща всички разходи

Хубаво ли е гаджето да ти плаща всички разходи
Снимка: thinkstockphotos.com

Докато някои момичета си търсят богати гаджета, които да ги издържат, все още съществуват и такива, които се притесняват, когато някой друг им плаща сметката.

 

Какво да правиш, ако половинката ти винаги плаща всичко?

 

Щом си започнала да четеш тази статия, най-вероятно не ти е приятно, че не си делите разходите. Поздравления, ти си една от малкото!

 

 

Често се притесняваш, защото гаджето ти държи да плаща всичко, без значение дали има достатъчно пари или не. Той сякаш чувства, че това е негово задължение и не ти дава възможност ти да поемеш някой път сметката. Понякога обаче се случва да не ходите някъде – на море, на планина, защото той няма достатъчно пари да покрие разходите и на двама ви, а не иска ти да плащаш. Това обаче не ти допада особено, първо, защото не смяташ, че той е длъжен да ти плаща и второ, защото така се лишавате от пътувания.

 

Хубаво е да седнете и да обсъдите тази тема. Кажи му, че оценяваш това, което прави за теб, но искаш поне от време на време да поемаш своите разходи. Все пак ти си имаш родители и гаджето ти не е длъжно да те издържа.

 

Връщай му жестовете, които прави за теб, при всяка възможност. Ако не ти дава понякога ти да плащаш сметката или поне твоята част, прави му подаръци. Когато видиш, че си е харесал нещо, купи му го и го изненадай. Той ти е спестил толкова много пари, заслужава да му правиш неочаквани подаръци, когато можеш.

 

Когато ходите на кино, може да отидеш и да купиш предварително билетите или да вземеш пуканки, които да изядете и двамата. Старай се да му връщаш жеста относно парите, без да нараняваш мъжкото му его.

 

Също така не забравяй да му благодариш всеки път, когато плаща и твоите неща и се старай да не харчиш излишно парите му. Когато ходите на кино и той иска да ти купи пуканките, вземи си малки. Когато ходите на ресторант и знаеш, че той ще плати сметката, не си поръчвай прекалено скъпи неща. Всеки път, когато знаеш, че той ще поеме и твоите разходи, се постарай те да са минимални.

 

Радвай се, докато гаджето ти се грижи за теб и се старае да ти е добре, за съжаление, това може и да не продължи вечно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...