.

Как да разбереш, че ТОЙ те използва само за секс

Как да разбереш, че ТОЙ те използва само за секс
Снимка: thinkstockphotos.com

В началото всяка връзка носи изключително много емоции. Ти се чудиш дали нещата помежду ви вървят, дали ще стане двойка и дали всъщност вече сте такива. Има доста мъже, които поддържат взаимоотношения с жени, но те така и не прерастват в нещо по-сериозно. Как да разбереш дали сте заедно или просто правите секс за удоволствие? Ти със сигурност гледат сериозно на вашите взаимоотношения, но дали и при него е така?

 

Всеки път, когато се видите, правите секс - в това няма нищо лошо, но истината е, че сексът е в основата на сексуалните връзки, а в истинските има и други неща за правене - гушкане, гледане на филм, пикник сред природата и т.н.

 

 

Не познаваш приятелите му – мъжете, които нямат намерение да имат сериозна връзка с дадена жена, така и не я запознават с най-близките си приятели и със семейството си. Според тях няма смисъл да го правят, защото тя няма да бъде част от живота им, освен от сексуалния.

 

Нямаш вещи у тях – ако се виждате от известно време и прекарваш доста вечери у тях, нормално и да имаш някои свои вещи. Ако обаче нямаш нищо повече от четката ти за зъби, положението не е никак розово. При истинските връзки момичетата оставят доста вещи у гаджетата си – самобръсначка, преса за коса, бельо, мюсли и т.н.

 

Всеки път, когато се видите, не ходите никъде – вие всъщност се виждате по-често в хоризонтално, отколкото във вертикално положение. Прекарвате времето си в леглото или на дивана, правейки секс или почивайки си от него. Тези, които само правят секс заедно, без да са двойка, не излизат навън, за да не се набиват на очи.

 

Не получаваш подаръци – единственият подарък, който се получила, е секси бельо, което той няма търпение да свали от теб. Други подаръци обаче нямаш – нито за рождения ден, нито за Коледа, нито за нищо. Това ясно показва, че той гледа на теб само като на секс играчка, но не и като на половинка.

 

Не знаеш почти нищо за него - реално знаеш къде живее, защото ходиш често у тях, знаеш възрастта му, къде учи/работи и каква му е фамилията. И нищо повече. Вие никога не си говорите и не си споделяте. При истинските връзки обаче нещата седят по друг начин – влюбените прекарват часове наред в разговори и с удоволствие се опознават един друг.

 

Непрекъснато използва смартфона си – ако той си пада по теб, нищо друго няма да го интересува. Но щом предпочита да се рови в интернет, вместо да си говорите и да те гушка, значи няма нужда от компанията ти и не гледа на вашите взаимоотношения сериозно.

 

 

Не си правите планове – повечето двойки си правят планове за месеци напред, но не и вие. Това е така, защото той не иска да прекарва прекалено много време с теб и защото не знае докога ще бъдете заедно.

 

Виждате се рядко – двойките, които се виждат само за секс, обикновено го правят през седмицата, за да може през уикенда да са свободни, да излизат с приятели или да ходят да флиртуват. Ако се видят събота или неделя, уговорката обикновено става в последния момент, когато разберат, че нямат други по-интересни неща за правене.

 

Много е кофти да изпитваш чувства към някого, а той да прави секс с теб само за удоволствие. Ако си в такава ситуация и не те устройва, прекрати взаимоотношения ви възможно най-бързо и си намери човек, който ще те обича, цени и ще иска да прекарва времето си с теб.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
maria_vasileva
преди 8 години
0
0
!
Отговори
Тука има много истина,дано много хора прочетат това.
Страница 1 от 1